• Krizy
    58.7k
    DATUM ROĐENJA: 01.04.2005.
    MJESTO ROĐENJA: Barcelona (Španjolska)
    VISINA: 191cm
    TEŽINA: 78kg
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI: CE Sant Gabriel, FC Barcelona
    POZICIJA: Stoper (Desni bek)
    BROJ: #36
    UGOVOR:
  • rokikaciga
    2.7k
    SZA04482_52e1b951-5df9-492c-b42f-be386d38acc6_650.jpg

Volim taj smjesak
  • Ijayi Atiemwen
    3.2k
    Španjolci u Dinamu su uvijek top pojačanja, vjerujem da će takav biti i Dominguez.
    Sergi dobrodošao! :strong:
  • Dadox
    517
    Dobro nam došao i čestitam na odabiru momčino!
  • Jurki
    18.3k
    Ako kaj sa sigurnoscu znamo, to je da zna s loptom s obzirom da je presel La Masiu.

Sergi dobrodosao u Svetinju i potrudi se da osvjetlas obraz nasem dragom Olmicu, da bu ponosan na tebe kao na svojeg dojucerasnjeg suigraca i sunarodnjaka.

Vamoss
  • Nogo
    7.9k
    Dinamo je klub koji osvaja trofeje i zato sam došao ovdje. Želim se nastaviti razvijati i mislim da je ovo pravi klub za mladog igrača poput mene, kazao je Sergi Dominguez

Nakon nekoliko dana pauze u maksimirskim kancelarijama, Dinamo je raskinuo s Petrom Bočkajem, a nekoliko sati kasnije, klub je službeno predstavio i novo pojačanje.

Mladi španjolski branič, 191 centimetar visoki Sergi Dominguez, dosadašnji član Barcelone, novi je igrač Dinama. Dominguez je s plavima potpisao višegodišnji ugovor, a u Maksimir dolazi nakon što je prošao nogometnu školu Barcelone, popularnu La Masiju.

U momčadi trenera Marija Kovačevića konkurirat će za mjesto u središnjem dijelu obrambenog reda, ponajprije u ulozi desnog stopera. Rođen je 1. travnja 2005. godine u Barceloni, prve korake načinio u lokalnom klubu, Sant Gabrielu, a s navršenih 15 pristupio La Masiji gdje je prošao uzraste od U-16 do U-19, nastupao za mladu momčad i potom došao do udarnog sastava Barcelone.

Bio je član španjolske kadetske i juniorske reprezentacije pri čemu je u U-19 nacionalnom sastavu nakratko bio i kapetan. U zadnje dvije sezone igrao je za Barcelonu Atletic, mladu momčad katalonskog kluba, koja se natjecala u seniorskoj konkurenciji u trećem rangu španjolskog nogometa. Za mladu je momčad debitirao i nešto ranije, još na proljeće 2023. godine, nakon oporavka od ozljede. Paralelno je ujesen 2023. igrao i za juniore u UEFA Youth League, Uefinoj Ligi prvaka mladih.

U prošloj je sezoni bio u kadru prvog sastava Barcelone pri čemu je odigrao šest službenih utakmica, od čega dvije u Ligi prvaka.

- Uzbuđen sam što sam stigao u Zagreb. Naravno da mi je Dani Olmo puno toga ispričao o klubu i gradu tako da imam velika i pozitivna očekivanja. Dinamo je klub koji osvaja trofeje i zato sam došao ovdje. Želim se nastaviti razvijati i mislim da je ovo pravi klub za mladog igrača poput mene. Jedva čekam da se priključim dečkima i da se što bolje pripremimo za novu sezonu - izjavio je Dominguez nakon potpisa ugovora.

https://www.24sata.hr/sport/stoper-barcelone-sletio-je-na-maksimir-olmo-mi-je-puno-toga-ispricao-o-dinamu-1060477

Olmu trebamo spomenik dignuti! :fire:
  • penetrisac
    151
    Mali je prava stvar uopće ne sumnjam da ga se dobro odskautiralo i provjerilo sa raznih strana. Ako ga Krkić onako hvali onda znaš da imaš pravi potencijal. Prošao je La Masiju, znaš odma da je tehnički sjajan, visok je i sigurno dobar u zraku, otvorit mu prostor maksimalno i dat povjerenje od početka.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Sto nije 5 uzeo?
  • Nogo
    7.9k

Dogovor s Dinamom Zagreb oko transfera Sergija Domíngueza

FC Barcelona i Dinamo Zagreb postigli su dogovor o transferu Sergija Domíngueza. Klub zadržava postotak od eventualne zarade pri budućoj prodaji igrača. Barça mu želi puno sreće i uspjeha.

U Barçi od 2017.
    Sergi Domínguez, rođen 1. travnja 2005. u Barceloni, stigao je u La Masiju 2017. iz Sant Gabriela. Kroz mlađe kategorije se istaknuo kao elegantan stoper, što ga je dovelo do debija za Barça Atlètic u veljači 2023.

U sezoni 2023./24. postao je standardni igrač Barcelone B (20 nastupa), a u 2024./25. upisao je još 19 nastupa i 1 gol. Trener Hansi Flick uveo ga je u prvu momčad, za koju je nastupio šest puta – tri puta u La Ligi, jednom u Kupu i dvaput u Ligi prvaka.
  • Nogo
    7.9k

Za Mađare će igrati Arijan Ademi, donedavni kapetan "modrih", koji je s Dinamom nedavno raskinuo ugovor. Doznajemo da njegov broj 5 ove sezone vjerojatno nitko neće nositi.

Neće Ademijev broj umiroviti, ali iz Dinama smatraju da ima dovoljno slobodnih brojeva i da ove sezone eventualno nekom novom igraču ne žele stvarati pritisak na taj način.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Koji pritisak?!

Zasto bi 20godisnjak imao pritisak broja pozicije koja nije njegova
  • PetkoDaniOršaGol
    318
    Dabac lagan i postojan. Dajte nam official majicu s Dabcem. Zona je odradila već dizajn, samo print. Ajmo.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Komentar barceloninog navijača na redditu:

Our fanbase meme’d him during the beginning of the season cuz he struggled to adapt to Flick’s high line and offside traps but there must have been something Flick saw in training that made him call him up to as many games as he did during the season.

Hopefully he has a good career at Dinamo Zagreb, hopefully we get to see what Flick saw in training
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Zasto bi 20godisnjak imao pritisak broja pozicije koja nije njegovaDinaminjo

kakav pritisam broja pozicije koja nije njegova? o cemu pricas ti?
    Radi se o pritisku broja koji je prethodno nosio jedan od najvecih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.