• Jay
    1.9k
    Ne znam jel mi komicnije ukrasavanje teksta slovom d koje bode u oci ili njegova slika od prije 15 godina
  • Shkera
    535
    i meni je, trebalo je obrisat cookije.
  • Pacho
    1.8k

:grin:

Rumena podbuhla svinja
  • NitkoBitan
    28.2k
    Ne znam sta bi rekao, u koju temu bi stavio... bez komentara. Opravdavam jedino ako se u klubu misli da ga se moze "usutkat" sa dva poklonjena dresa iako je to poprilicno naivno, bolje je on podmazan sa drugih strana.

Balkan Dildo dobio od Dinama oba nova dresa na poklon.Izet Hajrović
  • Derby
    437
    Ne znam sta bi rekao, u koju temu bi stavio... bez komentara. Opravdavam jedino ako se u klubu misli da ga se moze "usutkat" sa dva poklonjena dresa iako je to poprilicno naivno, bolje je on podmazan sa drugih strana.NitkoBitan

Odvratan lik, ali…

S druge strane mudriji covjek od nas je rekao “Prijatelje drži blizu, a neprijatelje još bliže”. Stava sam da ne mozes pobjediti u toj borbi protiv novinara/influensera ako ides na noz. Treba fino s njima i dobiti ih na svoju stranu koliko god pokvareni ili odvratni bili. Pusti ih da misle da su “pobjedili”. Vidjeli smo i proslih sezona kako to izgleda kad idu kontra nas. Daj im neki sitnu eskluzivu, baci im par mrvica, daj im dres, pozovi ih na rucak, druzenje, pozivi ih da poprate pripreme… ako su profesionalci bit ce im drago, ako vole dinamo bit ce im drago. Ako su stoka kupit ces ih za male pare - opet dobro. Kupit ces mir. Bolje tako nego pisati demante kasnije ili dizati tuzbe. Zadnja opcija je nekog pojedinca izopciti, uskratiti mu pristup stadionu i sl.

Dinamo je velik klub. Sve i ako ga gledamo kao firmu, velika je firma, sa puno utjecajnih ljudi u i oko kluba. Moc je svakako na strani kluba ako se dobro iskoristi.

Zadnjih dana se u medijima vidi taj neki okret u PR-u i to mi se svida.

Kazem opet, odvratan lik, ali stavimo to sa strane kao klub. A mi kao navijaci vjerujem svi dijelimo isto misljenje o njemu i slicnima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.