• Ludovic IX
    9k
    ako uistinu ima zanimanja za 10k godišnjjh ulaznica, kad se prodaju onih originalnih 4,5 ili 5k, stavit u prodaju ostalih 5k ali sa napomenom da kod prelaska na Kranjčevićevu, onih prvih 5k ima prednost.
  • NKDZ86
    4.4k
    rasprodat stadion s godišnjim ulaznicama pa nek gori sve svaku tekmu
  • Shkera
    535

I onih 5000 s najviše dolazaka dobiva pravo zaa godišnju za Kranjču :cool: :lol:
  • Ritam Ulice
    1k
    a u pm bit ce borba na ticket pointu.. morat cu si isfurat onu sjedalicu za pecanje i kampirat tamo od jutra
  • fakin
    946
    Ali bit ce vrlo izazovno iduce ljeto raditi strategiju prodaje godisnjih jer ces morati prilagoditi broj godisnjih s kapacitetom dva stadiona. Ako cemo proljetni dio sezone igrati na novoj Kranjci, a ja se nadam da hocemo.
  • NitkoBitan
    28.2k
    Cisto sumnjam da ce se u toj situaciji pustat godisnje ulaznice za cijelu sezonu. Vrlo vjerojatno ce bit "polugodisnjih".
  • Neron53
    1.7k

Kakvog jutra, pa u 9 ide prodaja.
    Treba doci vec navecer pa laganini
  • Salva
    2.7k
    Pitanje.

Vlasnik sam godišnje ulaznice za prošlu sezonu. Prilikom kupovine nove, trebat će mi članska iskaznica koju još nisam fizički preuzeo. Učlanio sam se početkom godine, a obavijest da mogu preuzeti iskaznicu došla mi je sredinom veljače. Mogu li ja i dalje preuzeti člansku u terminima koji su navedeni ili se zbog dužeg vremenskog odmaka moram negdje posebno javiti?
  • Papastrumf
    17.2k

Možeš preuzeti na punktu za učlanjenje. Radit će kao i ticket point ovih dana.
    Međutim, dovoljna ti je i digitalna.
  • ElDorado
    4.5k
    Jel netko zna kak se ulogirat u svoj account na webu??!!

Edit: ok skužio. Treba ic na tickets web i tam se prijavit
  • Slavonski Plavi
    40

Neupitna je moja želja da uzmem godišnju ali s obzirom da nisam u ZG i da sam novi godišnjak (nadam se) ne znam kolike su mi šanse da uzmem pa razmatram i neke druge opcije koje su mi zanimljive kao paket ulaznica za Europu a za HNL ću uzimat pojedinačno svakako u slučaju da ne uzmem godišnju. Ne znam gdje sam ja to rekao da ne bih uzeo godišnju, čak sam i ranije pitao u vezi iste.
  • Noel
    12.9k

Ma zafrkancija.. uzmi kaj ti odgovara i do čeg buš mogel doć..
  • Rile
    91
    samo osposobit skenere i znas kojih 5000 je bilo najredovitije.
  • Neron53
    1.7k
    Gdje se ovih dana mogu preuzeti clanske koje su produzene u shopu i u koje vrijeme?
    Produzio sam prije par mjeseci ali ocigledno nije nista odradjeno jer je nema u online obliku na Dinamovim stranicama.
  • Papastrumf
    17.2k
    Gdje se ovih dana mogu preuzeti clanske koje su produzene u shopu i u koje vrijeme?
    Produzio sam prije par mjeseci ali ocigledno nije nista odradjeno jer je nema u online obliku na Dinamovim stranicama.
    Neron53

Na punktu za učlanjenje. U isto vrijeme kao i TP ovaj tjedan.
    Ako pitaš za sebe, sve je odrađeno. Članska te čeka tamo jer si odabrao osobno preuzimanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.