• nemapredaje
    5.5k

Nije stvar u tome imaš li ili nemaš novaca za platiti, nego je stvar toga vrijedi li taj igrač toliko.

To je kao da dođeš u Konzum sa ženom i ona ti kaže “šta sad jebeš oko te litre mlijeka i 50€. Ak imaš 50€ kupi da možemo ić dalje”
  • Dzoni
    1.5k
    Nedo Bog da damo i centa za Radeljića, koliko još moramo Rijekinih preplaćenih igrača dovest u Dinamo samo da bi flopali pod pritiskom igranja u Dinamu
  • Maximo
    797
    Išao sam gledati neke Ryanove sažetke s namjerom da vas razuvjerim da je loš... :D

Ali, bojim se da ne izgleda bolje od Kuleta stvarno...

https://www.youtube.com/watch?v=OqCmVp4Z8Ok&ab_channel=J.LEAGUEInternational

Tu je recimo zabio 2 gola, ali također fulo i penal , te komično još jedan zicer...više izgleda ko flop...

Ne znam koja je točno priča s njim...
  • rioda
    9k
    Draže bi mi bilo da dođe Krizmanić bez odštete, nego Radeljić za 1,5-2 milijuna
  • Nolifer
    11.7k
    Ako je Radeljić taj, nemam problem s time da dodje, siguran sam da bi bio pojačanje za Dinamo :strong: :up:
  • don
    13.9k
    i ko je reka da bi u slučaju dolaska Radeljića on bia u prvom sastavu? Ionako se ovdje pisalo da bi nam triba neko iskusniji uz mlađe igrače na stoperskim pozicijama, a to Radeljić zasigurno je. Dapače, ako ne najbolji, top 2 stopera lige zadnje dvi sezone.
  • Mr Anderson
    12.4k

Krizmanić nije stoper kakvog traže Kova i Boban. Od tehnike ima mobitel. Jedino kaj je ljevak i bio bi besplatan.
  • JakovK6
    175
    Krizmanić? Pa kaj ne tražimo kapitalca? :)
  • blue heart 72
    2.3k
    da, ali je zato Radeljić tehničar i pol....Samo da se razmemo, apsolutno nisam ni za Krizmanića

Da se razumijemo i bez ovih stvari o stanju koljena kod Radeljića, on nije pojačanje za nas. Samo neka nam dođe, pa će onda oni koji su sada za njegov dolazak odjednom postati najveći kritičari, zakaj ga se dopeljalo
  • Orc123
    12.3k
    prosle sezone odigrao samo 16utakmica od 1. Minute..,...
    Cak mi se ko back up opcija vise sviđa Krizmanic nego on. Kvalitetom tu negdje, ovaj besplatan.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Veliki plus kod Radeljića bi bio što ne bi morali uigravati stoperski par, a to je jako bitno. Mislim ok, legitimno je ne htjeti dolazak Radeljića, ali onda dajte novom stoperskom paru 15 utakmica za uigravanje bez kritika.
  • Mr Anderson
    12.4k
    da, ali je zato Radeljić tehničar i pol....blue heart 72

Jedino me zanima kak si ti došao do zaključka da sam ja za dovođenje Radeljića.
  • don
    13.9k
    Cak mi se ko back up opcija vise sviđa KrizmanicOrc123

sad već lupaš samo da spustiš Radeljića. Krizmanić i Radeljić ne da nisu slični tipovi igrača, nego nemaju baš ništa zajedničko, a Krizmanić se kosi sa svime šta bi mi tili igrat.

da se razumimo, ne bi ni ja Radeljića već pričan načelno.
  • blue heart 72
    2.3k
    ok, onda se ispričavam jer sam u tom slučaju krivo interpretirali tvoj odgovor
  • Tvrdica McTvrdi
    813
    Konzum sa ženom i ona ti kaže “šta sad jebeš oko te litre mlijeka i 50€.nemapredaje

Doslovno svaki put oko napojnice taksistu. Jedino kaj ona plaća :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.