• dinamo u srcu
    2.2k
    Jeli možeš ovo malo pojasniti? Ne razumijem, zašto ti je žao ljudi koji ne iduMr Anderson

Zato jer su ljudi lijeni i depresivni ,(digitalizacija uzima svoje, a mediji truju samo negativne vijesti)

Kao što se ljudima ne ide na Maksimir gledat utakmice nego će rađe pogledat na tv-u ili u kafiću, isto tako masa ljudi koji vole Thompsona neće ić na hipodrom jer im se neda gurat među pola miljiuna ljudi i neda im se stajat tamo i pjevat nego će gledat zavaljeni u fotelju u vlastitom domu i divit se kako je to predivno napravljeno, a s druge strane su depresivni jer su "usamljeni i život im je loš i katastrofa".A da pređu preko takvog razmišljanja i odu na koncert već nakon prvih pjesama i ekipe koju bi tamo sreli bi se osječali zadovoljno i sretno što su dio takvog spektakla. Isto vrijedi i za odlazaka na utakmice Dinama, repke na Maksimir ili na gostovanja.To mislim prvenstveno na mlađu populaciju.

Sa druge strane moje pitanje tebi a i drugima. Zašto mediji tako loše, negativno i "ružno" govore o Thomsponu, a on ima stvarno predivne pjesme(svevremenske). Pjeva o ljubavi, pravdi,poštenju,međuljudskim odnosima, ljubavi prema domovini. Pjesme Stari se
    Zaustavi se vjetre, iza devet sela, Sine moj, Moj dida i ja, Prijatelji, Dobro jutro. Sve do jedne me motiviraju i pogađaju u dušu.
  • vjeko1701
    16.3k
    Imaš ljude koji jednostavno ne vole koncerte ili događanja sa puno ljudi. Ne mora ti biti nikakva depresija ili digitalizacija već jednostavno više vole uživati u stvarima bez da su okruženi sa par stotina tisuća ljudi.
  • don
    14k
    ekipa koja zeli uopce doci na vrijeme morati provesti po 4, 5 pa i desetak sati po eventualnoj vruciniNeron53

neće čekat u koncertnom prostoru na vrućini već u koliko tolikom hladu u fan zonama.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Ne znam o čemu pričaš. Možda si stekao neki dojam na osnovu svog okruženja. Zašto bih išao na taj koncert ako me takva glazba ne zanima niti je slušam u slobodno vrijeme. Isto tako neću ići ni na koncert Prijovićke ili Ed Sheerana. To što su nekom te pjesme super, ne znači da su svima ostalima. Ljudi imaju različite ukuse i afinitete. Ja smatram da je moj ukus za glazbu daleko iznad glazbe koju izvode Thompson i slični izvođači, neki se s tim neće složiti i OK. Ne treba me nitko žaliti jer je to moj izbor. I ja žalim ljude koji nisu išli a mogli su na U2 na Maksimiru ili na Stonese i RHCP na hipodromu.
  • Neron53
    1.8k

I onda ce se svih 300-400 soma za pola sata preseliti u predvidjeni prostor za koncert :) :) :) :)
  • don
    14k
    pa neće ljude puštat ka konje već sektor po sektor i na izračunato vrime da svi stignu uć.
  • NitkoBitan
    28.4k
    ekipa koja zeli uopce doci na vrijeme morati provesti po 4, 5 pa i desetak sati po eventualnoj vrucini.Neron53

Kroz isto se proslo kod doceka reprezentativaca 2018. godine, zar ne?
  • NKDZ86
    4.4k
    e fućka mi se za vrućine, gužve, najave o mrtvima i sl., samo da dođe ta subota i neka gori sve, leti sve u nebo
  • KtcGoat
    748
    Vrijeme nebi trebalo biti toliko kriticno, kako za sad stvari stoje, nece prelazit 30, ali prognoze su podlozne promjenama.
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Jel netko na onoj pressici isto razumio da je covjek rekao da ce se prvo puniti zadnji sektori pa onda prema naprijed. To u neku ruku nema smisla jer ce dosta ljudi navaliti sto kasnije da bi bili naprijed blize bine
  • NKDZ86
    4.4k
    to je prednost ulaza, a ti ljudi će izlazit zadnji, mogu vreću za spavanje uzet
  • Neron53
    1.8k

Ahaahahahahahaha
    Kakve stvari ljudima padnu na pamet :)
    Neko ce cekati od ranog jutra pa da ga u 2 ili 3 sata stave u box 500 metara od bine :)
    Taman posla da ce naci takve budale.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Pa to je i moje misljenje ali mislim da je covjek bas rekao da ce se prvo popuniti setkori nazad pa ce krenuti prema naprijed sto nema smisla jer onda su ljudi koji udju na kraju na boljem mjestu i jos izlaze medju prvima van haha
  • Neron53
    1.8k
    Onaj koji je to smislio, treba to odmah patentirati i zastititi ideju. Takva genijalnost jos nikad nikome nije pala na pamet :)
  • jedan u nizu
    13.9k
    "Ulaznice za parking - Koncert Thompsona 05.07. na Hipodromu

Uoči povijesnog spektakla na Hipodromu i koncerta Marka Perkovića Thompsona, NK Hrvatski dragovoljac osigurava organizirani parking za sve posjetitelje koncerta koji će se održati 5. srpnja na Hipodromu Zagreb.

Lokacija: Parking na stadionu NK Hrvatski dragovoljac - Stadion NŠC Stjepan Spajić u neposrednoj blizini Hipodroma - jednostavan pristup, sigurno i praktično.

Za sve posjetitelje organizirano je i zagrijavanje za koncert

Broj mjesta je ograničen, stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Vrijedi na dan koncerta od 08:00 sati do završetka događanja.

Kupnjom ove ulaznice osiguravate si bezbrižan dolazak i odlazak te podržavate Hrvatski dragovoljac.

Vidimo se na koncertu!

Ulaznice su dostupne putem sustava entrio!"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.