• rioda
    8.9k
    Sad me samo zanima koji su oviTvrdica McTvrdi

Pa i nije baš nemoguće. Npr. Galešić, Vidović, Stojković. Možda Lisica ili Valinčić ako 'eksplodiraju'...
  • Paggini
    56.1k

Belju si zaboravio, a i Mierezu ćemo dati državljanstvo.
  • Žan
    652
    A ja znam iz prve ruke da se trazi model raskida sa feyeenordom na koji oni ne pristaju nikako a mi odstetu koju oni traze ne mozemo platit, znam i da Luka zeli doc isto kao i na zimu tako da pozdravi mu buraza i starog puno !
  • Dinamosaur
    2.3k
    ne mozemoŽan

Ne zelimo
    Nismo Hajduk da ne mozemo
  • El Madrigal
    513

Gle nakon SP a se oprošta puno njih, a odlazi sigurno i Zlatko Dalić. K tome Hrvatska uopće nema krilne igrače. Misliš li da novi izbornik neće gledati prema Dinamu, ako bude uspješno igrao ovako kako Boban i Kovacević žele? Naravno to je sve moja pretpostavka, ali ja nisam od onih likova koji su pesimisti, ali ove moje želje su realno ostvarive. Za SP sam rekao 1-2, ako dođe Beljo i zabije 15 golova u sezoni u HNL-u, a pri tome i 3-4 u Europi, on je jedan. Nakon SPa I slaganja novih Vatrenih bit ce za Dinamove igrače još poziva. Dinamo je činio okosnicu reprezentacije zadnjih 15 godina, činit će je ponovno. Zato je i Boban, između ostalog, ovdje. Jaki Dinamo sigurno znači i nekoliko reprezentativaca. Decki su ti već naveli imena.
  • dinamo vitez
    640
    Vjerujem da je uz potencijalno Stojketa i Vidovića idući naš reprezentativac Jakirović. Djeluje da mu ne fali talenta a ako se bude dobro razvijao u što ne sumnjam, mislim da može do repke, svakako nam treba obrambenih.
  • JakovK6
    169
    dobro stari, ak je ta info iz prve ruke iz nekog od novinskih clanaka ili od pijanog frenda koji ti je to pricao u 4h ujutro dok si napisao ovaj komentar, ja se najdublje ispricavam kaj sam rekao da mu znam starog i buraza
  • Jos-Optimus
    6.2k
    jel jednaka želja za dolaskom kao kad je cvilio da ode?
  • JakovK6
    169
    Al kak frajer cinicno napise, pozdravi mu starog i buraza...tak ko da zna prije njih da se on vraca. Nikaj onda, reci cu im pa kaj vi znate, žlŽan s foruma veli da se Luka vraca, onda tak mora bit!
  • Cosimo
    30
    Pustimo Ivanušeca, pustimo Radeljića.
    Popunjen stoperski dio, popunjena vezna linija.
    Za mene, konceptualno, nemaju više veze ni jedan ni drugi.

Udarni napadač i eventualno brzanac na krilnoj bi bili prioriteti i završnica prijelaznog roka.
  • Cosimo
    30
    Svaki put kada se Ivanušecova guzica mrda iz Rotterdama, odjeknut će par članaka o mrdanju iste u smjeru Zagreba.
    Jer, to su populizmi i populizmi su to.
  • Tvrdica McTvrdi
    789
    Slažem se, naknadno sam vidio da piše rujan iduće godine, samo me baš zanimala procjena tko bi od njih to mogao biti. Stojković mi izgleda kao netko (primarno ako mu krene na krilu) tko će prvi doći na red. Beljo će doć na red kad se oproste Budimir i Kramarić. Obzirom da desnih krila uopće nema Lisica tu ima veliku priliku (iako je on opet dešnjak što ja osobno ne podnosim no mene se ne pita haha). Galešić mi ne izgleda da će doć na red osim ako baš se ne zalome 2-3 ozljeda i kartona. Ne znam jel tko zaboravljen
  • scooniepenn
    5.1k

Ja sam veliki optimist i ne mislim da su tvoje prognoze nemoguce, samo mi nije jasno kojih se to puno oprasta. Izuzev Modrica i vjerojatno Perisica (ali kakav je frajer robot nista me ne bi cudilo pa tako niti da dosegne Modriceve igracke godine) ostaje eventualno Budimir i Kramaric, ali nisam bas siguran. Ne vidim nikoga izuzev njih tko bi se oprastao za godinu dana.
  • Tvrdica McTvrdi
    789
    Ja baš mislim da bi mogli i Krama i Budimir i Kovačić, a možda prelomi i Pašalić
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Kovačić će iduće godine imat 32 godine i igra u Cityu, a Pašalić će imat 31 godinu i igra u Atalanti. Nema šanse da će se oprostit. Za ostale se slažem da postoji neka šansa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.