• NORTE
    17k
    Hajduk će u prvim danima prijelaznog roka potjerati sportskog direktora lolOmake

Znači Raquel postaje "mali od mobitela" koji okolo zivka razne Pajazitije i priča im o atmosferi i "velikom" klubu koji ništa nije osvojia 20 godin, a 1994. je igra LP.

"Oye Messi, soy Raqeta, escucha me... no trofeos aqui, no dinero, pero qe atmósfera, qe grande club, ven por aqui!"

Uvjet je da je igrač slobodan i želi igrat za "malu plaću", nude euforiju dok su turisti na ljetovanju ili "do Velike Gospe", a gratis su japanke i jogurti u tommyja. Pivaj!

Koja bi to priča bila da ispadnu od Zire prije početka Hnla.
  • Oluja
    5.4k
    Koja bi to priča bila da ispadnu od Zire prije početka Hnla.NORTE

Iz tvojih usta u Božje u uši.
  • gaTeDZG
    1.7k
    Koja bi to priča bila da ispadnu od Zire prije početka Hnla.

Znam da je retoričko pitanje, ali odgovor je: standardna.
  • Omake
    9.9k
    Ostali bez Fetaia i Bogojevića u istom danu.
  • Paggini
    56k

Kvaliteta nogometa i u UAE i u HNLu se s odlaskom Fetaia povećala
  • Efes Pilsen
    11.6k
    valjda Blagojevica, Bruno Bogojevic jos nije dobio nogu iz Rijeke
  • hardek
    5k
    Ruše se granice na žute kartone diljem lijepe naše
  • Omake
    9.9k
    I zdravlje potkoljenica, u oba slučaja
  • skener
    4.3k
    Ostali bez Fetaia i Bogojevića u istom danu.Omake

Ima li HNL više uopće smisla
  • Crni86
    12k
    Hajduk ima sd-a, ali u pozadini vuce konce Vucevic koji jos nije ni potpisao ugovor sa hajdukom i ne zna se kad stupa na snagu. I onda ce oni povuc paralelu sa Bobanom, a Boban je imao potpisan ugovor sa dinamom koji je sluzbeno stupio na snagu kasnije. Ali ovo njihovo je bas teska lakrdija. U ovim trenutcima kaj Vucevic pregovara u ime Hajduka, a covjek nema jos ugovor sa Hajdukom??

Pisu i da Pajaziti dolazi, bas me zanima od kud njima milju eura da ga plate. Sumnjam da mu je fulham produzio ugovor za godinu dana da ga posalje nekamo na posudbu.
  • Odani Zgd
    603
    Tovarima uvijek sve najgore,al za nas bi bilo dobro da igraju KL jer oni ne mogu pratiti tempo dvije utakmice tjedno,i mi bi se tu bodovno mogli odvojiti od njih u prvenstvu.Isto vrijedi i za Riječane....i jedni i drugi nemaju naviku igranja dvije utakmice tjedno,i pitanje je kako bi se tu snašli.Tanki rosteri,veća vjerojatnost za povrede,umor....
  • NitkoBitan
    28k
    Pricas kratkorocno. Dugorocno time dobivaju vise novca, bolji koeficijent (poziciju u kvalifikacijama), europsko iskustvo, vecu vrijednost igraca itd. itd.
  • don
    13.9k
    neki možda malo mišaju kruške i jabuke, odnosno Europsku i Konferencijsku ligu. Nikakve značajne vrijednosti im se neće nabit igrajući natjecanje u kojen igraju klubovi poput: Larne, Petroclub, Boleslav, TNS, Breidablik, Zrinjski i slični. Ka šta se ni tim klubovima nije povećala vrijednost.

istina je da im se malo koefcijent digne, ali ako se mi, sa ovolikim budžetom ne možemo odmaknit od ovakve konkurencije, bojin se da će za nas ulazak u ligašku fazu Europske lige bit premija.
    zato smatran da smo mi toliko daleko iznad njih šta se toga tiče, da nas ne triba ni zanimat njihov koefc.
  • criticus
    4.2k
    "Njega će naslijediti Goran Vučević koji funkciju preuzima već sljedećeg tjedna. I ne, ne stiže sam. Sa sobom definitivno dovodi Adriona Pajazitija, 22-godišnjaka koji je prošle sezone oduševio u dresu Gorice. On je bio velika Garcijina želja, a Vučević mu ju je i ispunio. Pitanje je samo dana u kojem će Albanac svanuti na Poljudu. Isto tako, sva je prilika da su već dogovoreni i još neki, za sada neimenovani igrači koji će u narednom periodu stizati na Poljud. Svakako, promjene se provode, i to ozbiljnim koracima."

Ukratko, stižu pojačanja majke mi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.