• Doktor Kunić
    5.1k
    Neće nikada.rioda

Ovo ima i zvuk jbt. :cool:
  • Logistika
    1.4k
    kad spominjes BiH ligu. S obzirom kolike novce tamo udaraju. Cudi me vec da neki šeik nije uzeo sarajevo i doveo Ramosa i Ronalda. Ps. Off topic jel im vlasnik i dalje onaj Malezijac sta li je?
  • Ivdzo11
    7.4k
    Nakon što su u HNS-u shvatili da dvije utakmice nisu rješenje, odluka je donesena da se finale opet igra na jednu utakmicu, a Germanijak doznaje i kako će se finale za sljedeću sezonu odigrati na Opus Areni.

Auhh ove godine se mora do finala i uzeti.... pola Opus Arene da se ispuni u plavoj boji :snicker:
  • OsamŠest
    5.6k
    Auhh ove godine se mora do finala i uzeti.... pola Opus Arene da se ispuni u plavoj bojiIvdzo11

Pripreme, da vidimo kak će to izgledat na Kranjči..
  • Dadox
    491
    Dvije pametne odluke HNS-a, B ekipe u 1NL i finale Kupa na jednu tekmu.
  • badjibadara
    5.9k
    Kusticu, pod kojim li nickom pises na Zoni? :chin:
  • fakin
    925
    taman sam htio napisati, znači finale kupa 2027. na novoj Kranjči.
  • Hnlovac
    2.5k
    Jao da mi je 3000 Boysa na Kohortinoj tribini, u zraku bi se doslovno osjetili kompleksi pola grada
  • Tvrdica McTvrdi
    769
    Koji stadion onda otvaramo 28e?
    Ovo će nam dobro doći da nam ne utječe na finale u Istanbulu
  • Omake
    9.9k
    Po Silovu, Hajduk će u prvim danima prijelaznog roka potjerati sportskog direktora lol
  • skener
    4.3k
    Ode Feta

- Oprostio sam se sa svima u klubu i čekam finaliziranje novoga transfera. Trebao bi to biti klub iz UAE, blizu smo dogovora i ne bude li problema, odlazim na Bliski istok. U svakom slučaju, odlazim iz Lokomotive. I moram iskazati veliku zahvalnost svima u zagrebačkom klubu, Lokomotiva je bila moja druga obitelj! Došao sam kao anonimni 18-godišnjak iz Rabotničkog, a u Lokomotivi sam dobio priliku za dokazivanje i nikad neću zaboraviti ove dvije prekrasne godine. Svi su mi u klubu pomogli, a posebno sam zahvalan bivšem treneru Silviju Čabraji koji je vjerovao u mene, dao mi je šansu, stalno me hrabrio i davao mi je samopouzdanje. A na Kajzericu me doveo Jurica Čabraja, direktor Lokomotivine omladinske škole, u meni je nešto prepoznao i došao sam u Zagreb – javio nam se Fetai u subotu iz Skoplja.
  • Nogo
    7.9k
    Slavko Blagojević završio karijeru u 39. godini

• Slavko Blagojević, legenda Istre i 'ratnik s Otoka', završio je igračku karijeru u 39. godini života nakon 19 godina profesionalnog igranja.

• Blagojević je osam godina proveo u dresu Istre 1961, a u dogovoru s klubom donio je odluku o završetku karijere.

• Imao je ponude drugih klubova, ali odlučio je ostati u Puli zbog obitelji te će nastaviti suradnju s Istrom 1961 na drugim poslovima.

• U dva ciklusa za Istru 1961 odigrao je 204 utakmice, postigao 12 golova i upisao 15 asistencija.

• Blagojević je tijekom karijere igrao za Cibaliju, Graničar, Lučko, Split i u inozemstvu, osvojivši pet trofeja s Valdasom Dambrauskasom.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/istra1961/u-39-godini-zavrsila-karijeru-legenda-istre-ratnik-iz-otoka-imao-sam-pozive-drugih-klubova-ali-nema-smisla-15598713

Neće biti više žutih i crvenih kartona.
  • Dinamosaurus
    21
    Hajduk će u prvim danima prijelaznog roka potjerati sportskog direktora lolOmake

Nikog nije prodao, zato ide najvjerojatnije
  • rokikaciga
    2.5k
    Ide jer dolazi Goran Vucevic a Vialli nezeli biti "Dabac" njihovom """"Bobanu""""
  • NitkoBitan
    28k
    Kaj ce im Francuz kad se fokusiraju na domace trziste. Za bolje nemaju para.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.