• igorvg1989
    90
    Slično je i sektor 6
  • duksy
    366
    Kod kupnje bude nacrtan stadion i položaj sjedala, tako da se odmah vidi gdje se sjedi.
    Tako sam ja prošle sezone uhvatio prvi red na zapadu.
  • igorvg1989
    90

Prvi red zapravo i ima dosta mjesta za prolaz koliko sam vidio ?
  • kibatech
    55
    sektor 7: prva stolica prema centru terena je 134, drugu stranu ne znam
  • duksy
    366
    Da, prvi red ima hrpu mjesta, ali tamo je jako teško uloviti da netko odustane.
    Ali ako ti se ukaže prilika, uzmi.
  • Sajla
    10k
    Ja nisam ni shvatio pitanje ozbiljno jer mi se cini da poanta nije bila cuti moje misljenje o idealnoj cijeni,jakov1

krivo. upravo to me zanimalo i tako sam napisao.

nego dokazati da takva cijena ne postoji i da je svaka kritika zapravo vrijedanje Dinama.jakov1

kad Dinamo učini svoju utakmicu toliko pristupačnom da karta za nju košta kao kino ulaznica ili junk food meni u McDonald'su kakvih se proda tisuće i tisuće svaki dan, a netko veli da je to previše i da Dinamova utakmica toliko ne vrijedi, ja ne znam kaj je to nego vrijeđanje? možemo raspravljati da ni to smeće od hrane ne vrijedi toliko, ali suprotno se dokazuje na dnevnoj bazi.

a idealna cijena postoji, apsolutno sam tog mišljenja. možda ti misliš da ne postoji, ali to ni nije predmet rasprave, sam si postavio tezu: €170 je previše za godišnju ulaznicu, platiti 7,73 (a nadajmo se i manje) eura po utakmici je previše. ako tvrdiš da to jest previše, onda bi mogao reći i što nije, barem okvirno. ne pitam te koliko je to priuštivo kojoj kategoriji stanovništva, nego koliko bi to trebalo vrijediti. godišnja ulaznica za prvoligaške i europske utakmice nije socijalna kategorija nigdje drugdje pa ne treba biti ni kod nas. kužim da je lakše kad potrošiš €7,80 da bi u subotu navečer pogledal 2h horror filma u kinu jer to nije stvarno i ovi samo glume, a mučenje protiv Gorice je i stvarno i horror, ali to ne znači da članu Dinama to jednako vrijedi ;)
  • Dinamosaurus
    22

Kažeš 170EUR, ali to je samo sjever.

Zna se ko ide na sjever, BBB i ako si ti u tome ili ako si mlad, samo daj, idi i uživaj.

Ali onda imaš uz to samo jednu jedinu tribinu, a ta košta €360 + €20 za članarinu + ulaznice za eventualnu nokaut fazu UEL

Ako je riječ o €360 za recimo 2 kup tekme na maxu, sve HNL, i 4 UEL, to je €15 po tekmi.

McDonald's prodaje menije za 6€ i siću, karta za kino ti je 7-8€.

To sad više bome nije jeftin sport za dosta ljudi
  • Tvrdica McTvrdi
    769
    Vrti se ovo u krug opet. Sada se argument da nije skupo ponovno potkrepljuje time da je kino ili MC skup, prekjučer sam to napisao. Skupo je sve. I stanovi se svi rasprodaju prije neg se izgrade, pa me baš zanima mladi koji su tu ili oni kaj imaju djecu u studente govore li "a gle jebiga, slobodno tržište, nema veze kaj ti sine nećeš moć za života si to priuštit, to ti je tak bum klik klak" ili se komentira da to ipak nije baš "normalno" i da se nešto treba promijenit po tom pitanju.
  • Sajla
    10k
    Kažeš 170EUR, ali to je samo sjever.Dinamosaurus

zato što su se za usporedbu uzimale najjeftinije godišnje drugih europskih klubova.

To sad više bome nije jeftin sport za dosta ljudiDinamosaurus

odvojiti 1 euro dnevno kroz godinu dana, uzeti na 3 rate - ima načina. i na kraju krajeva - zašto bi bilo jeftino? ne postoji samo jeftino i skupo, postoji i puno stupnjeva između. ponavljam se, ali godišnja ulaznica nije socijalna kategorija i ne bude AP određivao koliko smije koštati ulaznica za nogometnu utakmicu skupa s carskim mesom, kranjskim kobasama i smrznutim graškom. ako si neki član Dinama ne može priuštiti da stavi jedan euro dnevno na stranu - žao mi ga je, ali takvi ljudi imaju puno većih problema od toga gdje će gledati nogomet. međutim, ako može ali to ne želi - pa ni ne mora. ima čovjek druge prioritete, druge stvari ga više vesele, na njih će radije potrošiti i to je ok. karta je dovoljno priuštiva da joj se ne mora dodatno rušiti vrijednost, uostalom - rasprodale su se prošle sezone.

jer stanovanje i gledanje utakmica su ista kategorija... nekak mi se čini da je lakše usporediti 2h sjedenja u kinu i 2h gledanja utakmice? i to za članove koji osjećaju neku povezanost s tim klubom...?
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Vrlo jednostavno, tko želi/može ići na svaku utakmicu, skoro duplo je isplativije uzeti godišnju, a tko ne može ili ne želi, kupit će pojedinačne ili iskoristiti besplatne ulaznice koje nudi članstvo.
  • Tvrdica McTvrdi
    769
    jer stanovanje i gledanje utakmica su ista kategorija... nekak mi se čini da je lakše usporediti 2h sjedenja u kinu i 2h gledanja utakmice? i to za članove koji osjećaju neku povezanost s tim klubom...?Sajla

Tko je to rekao? Poanta je da argument "pa nije skupo kad vidiš da se sve prodalo" nije baš tako crno bijel. I ne razumijem zašto sada par dana na svaki komentar da je skupo mora doć nekoliko odgovora koji mu kontriraju da ipak nije. Pustite čovjeka da se požali da je skupo i idemo dalje
    Upravo to
  • NitkoBitan
    28k
    Fokus ljudi, skupljamo pare za Belju.
  • Sajla
    10k
    Poanta je da argument "pa nije skupo kad vidiš da se sve prodalo" nije baš tako crno bijelTvrdica McTvrdi

zato postoji kontekst. vađenje iz konteksta je baš bezveze potez.

Pustite čovjeka da se požali da je skupo i idemo daljeTvrdica McTvrdi

zato što želim čuti što nije skupo. pretrgnuo se od vađenja cijena drugih klubova, prosječnih plaća i ne znam čega, a ne može povući crtu ispod koje nije skupo.
  • Tvrdica McTvrdi
    769
    Ne znam zašto on ne želi na to odgovorit. Po mom mišljenju je za prosječnu HNL utakmicu sve iznad 30-40kn Sjever i 70-80kn Zapad puno. Istok da još uvijek postoji 50-60.
  • Sajla
    10k
    znači za zapad 10 eura za prosječni HNL, nešto više za derbije, još više za EL. da zaokružim zbog lakšeg računanja:
    12 HNL utakmica po 10
    6 derbija po 20
    4 EL po 30.
    kup na poklon.
    ukupno 3x 120. možda su baš tako u klubu došli do cijene godišnje za zapad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.