• rokikaciga
    2.5k
    nemoguce da ima 29% tocnih dodavanja. Cini mi se da se radi o percentilima...tj da je on bolji od 29% drugih u20 bekova u postotku tocnih dodavanja. Ali ima na umu da se ovdje radi o jako velikom uzorku i dosta igraca igra sigurna, alibi dodavanja. Malo glupa usporedba ali Bruno Fernandes isto ima kriminalan postotak dodavanja jer igra stalno rrizicne dubinske.
  • GOAT
    3.1k
    "fotmob" i SofaScore kaze da mu je uspjesnost dodavanja 75.6% kroz sezonu a sto se tice defanzive vecinom je igrao kao LM ili wingback pa vjerujem da i to utjece na statistiku
  • Fan
    1.2k
    Auuuu, nisam uzeo u obzir uopće da se gledaju samo u20 bekovi!
    Obećavajuće definitivno, držim fige.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    treba uzeti u obzir da je ovo graf u usporedbi sa svim u20 bekovima na svijetu. Bilo bi relevantnije uzeti usporedbu sa svim bekovima u austrijskoj ligi ili sličnim ligama. Jer kako ono kažu treneri, njima nije bitno koliko tko ima godina, bitna im je kvaliteta koju igrač donosi momčadi u tom trenutku.
  • Zagi
    10.4k
    Može to trenerima biti jedino relevantno ali kada kupuješ nekoga na temelju potencijala, nije fer uspoređivati klinca od 19 godina i potpuno razvijenog igrača od 27.
  • Omake
    9.9k
    Znači u kojem je procentilu te statistike među igračima na toj poziciji. Nizak postotak ne znači i da je loše pas igrač. De Bruyne nikada nije blizu 80%. Ako trener od tebe traži da daješ teška /bitna dodavanja u zadnjoj trećini uz malo dodira, postotak će ti biti loš kao i procentilni rating.

Još je mlad igrač i fali mu snage. U Austriji je pokrivao kompletnu stranu sam. Mislim da je imao 15+ duela na tlu u 6 ili 7 utakmica. Nije toliko loš u duelima koliko neiskusan, još fizički nije na vrhuncu, a i trener je u nekim utakmicama zahtijevao jako puno od njega. Snaga je razlog zašto npr većina stopera igra najviše minuta u razdoblju dobi 27-31.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.