• Jos-Optimus
    6.2k
    i još posebna napomena kako je, unatoč tome što ima Dinamovu majicu u ormaru, igrao 100% za druge klubove...onako, wtf?
  • Fan
    1.2k
    Najbitnije je razumijevanje. Da popričamo, da vidimo što kome najviše odgovara. Bitno jest da ga za vrijeme utakmice u napadačkom smislu ne dovedem u neke situacije u kojima se on neće ugodno osjećati. Danas igrači premalo razgovaraju, ne razgovaraju o tome što im najviše odgovara, a meni se čini da je to iznimno bitno, ako ne najbitnije. Želim da ga u Dinamu dovedem u situacije u kojima će se osjećati ugodno, a da s druge strane on to napravi i meni, da mi defenzivno zatvori stranu. Lisica je jako razuman, odlično se nadopunjujemoskener

Jako zrelo i pametno razmišljanje.
    Nadam se da će dobiti dosta prilike igrati zajedno (iako je RPG jasno prvi pick) i da dokažu maksimalno svoje nadopunjavanje.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.