• Sajla
    9.9k
    da, na zapadu postoji ulaz za godišnjake. skroz prema jugu, prođeš pokraj rampe i porte i ispred tebe je ulaz.
    Up-TWPJcw-RWKP068-Irh-N4-Xg.png
  • Mladi Starac
    330
    tak ja idem čitavu sezonu. I moja ekipa godišnjaka. Dodemo nešto ranije, uđeš bez beda, popiješ pivu ispod, popričaš o tekmama, igračima, taktikama i odeš sjest na stolac.
  • Paggini
    55.8k

Ovo prvi put čujem i vidim :lol: :lol:
  • Sajla
    9.9k
    brišem post, sad kad krene gužva na tom ulazu...
  • Mladi Starac
    330
    da, zapravo. učini to. :D
    nothing to see here, carry on. :D
  • sport
    4.8k
    ne radi mi gužvu :lol:
  • kibatech
    54
    pssssst nemoj sirit to, milina na tom ulazu svaki put
  • criticus
    4.1k

Osim kad se redari prave pametni. Ja na ovaj ulaz ulazim od utakmice s Juventusom u ligi prvaka, dosa 10 min prije stiga na mjesto prije pocetka. Nrki specijalac mi je u prolazu prma stadionu doviknuo da na tom ulazu nema guzve a ja nisam ni znao da postoji. Ulaz, ne specijalac :lol: .

Ali nekada redari nisu pustali, manje utakmice neke, pa sam morao na onaj od sjevera ici ili recimo ove godine na ligi prvaka i derbijiima smo svi skupa bili i ZD i ZG i godišnjaci. Ja sam dolazio do rampe i pitao al badava. Na zadnjem derbiju sam samo prosa ispod rampe i otisa tamo, neki je vikao za mnom pravio sam se da ne cujem. Usao na ovaj brojac samo za godisnjake i dobro.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Kad smo vec kod toga, kaj je sa uredenjima na sjeveru, jel bude i tamo koji ulaz za godisnjake?
    S obzirom na brojnost, jel budu svi skeneri radili il bu se islo okolnim putevima kad zapne?
  • reziser
    7.5k
    E jbg sad sajla… :joke: brisi post
    Kak @Paggini to ne zna :nerd:

Gotov nas lezeran ulazak :grimace:
  • PetkoDaniOršaGol
    307
    Nemoj nam otkrivati tajni ulaz :grin: Na većim tekmama je tamo veliki red za Zapad gore pa nekad i zaštitarima moraš pojašnjavarti da ne ideš preko reda...
  • jakov1
    720

Da, jasno mi je da su cijene iste kao godinu prije, upravo na identicnu izjavu sam odgovarao u svom prvom komentaru jer mi nema smisla argument "cijena je ostala ista, sta se zalite da je skupo" kad je prije toga cijena rasla visestruko.

2019 - 55 eura (danas 68 s inflacijom)
    2022 - 95 eura
    2023 - 120 eura
    2024 - 170 eura.

Za usporedbu, Liverpool najjeftinija:
    2019 - 685 funti (danas 850 s inflacijom)
    2024 - 713 funti.
  • Bosskovitz
    17.1k
    Ovako ispada da se vodis politikom "ima ko oce platit"jakov1

Godišnja ulaznica za sjever košta neznatno više od 10% prosječne mjesečne neto plaće u Zagrebu, može se kupiti na rate bez kamata i tu svaka priča završava jer to naprosto nije preskupo. Vremena kad se prodavalo na tisuće godišnjih da bismo imali po 1.500 ljudi na stadionu jer su se ljudima isplatile samo zbog Europe i derbija su prošla i više se neće vratiti.
  • Dudu9
    1.8k
    Ako se godišnje rasprodaju znači da nisu skupe jer uvijek neko kupi, da klub ne uspije rasprodati tada možeš pisat skupo ovo ono
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.