• badjibadara
    5.9k
    A zeznuli su i Zonu. Taman postavljen vizual sa Purger kolekcijom, par sati kasnije uleti i camo
  • Noel
    12.8k
    Purger kolekcija top ovo danas je jako loša kolekcija "indijanci". Al dobro svaki proizvod ima svojeg kupca..
  • Ritam Ulice
    875
    maja.jpg

24,65 eura previše
  • NitkoBitan
    27.9k
    Meni je sasvim oke ova camo kolekcija, cak mozda i bolja nego "purgeri". Koga bode u oci 1911 ima hudicu na kojoj se jedva vidi.
  • Dinamosaur
    2.2k
    nisu nis zeznuli Zonu jer ova kolekcija nije do koljena onoj Purger. Zeznul nas je jedino @Fantom kad je rekal da je Purger kolekcija od danas u ducanima
  • don
    13.8k
    šta je loše u 1911?

nadan se da će na šta više stvari u shopu stajat godina osnutka kluba, za sad ide prema tome šta mi se sviđa :up:
  • Nolifer
    11.7k
    Neke jbe 1911, neke malo d ili monokromatika, jbt nikak svima udovoljit...
  • deda
    38k
    Kad bi svima udovoljili nešto ne bi bilo u redu.
  • Sajla
    9.9k
    i baš zato ponuda u fan shopu treba rasti i biti što veća da svatko može naći nešto za sebe :)
  • NitkoBitan
    27.9k
    Dajte nam klupsku pivu, po mogucnosti u frizideru u fan shopu, oko toga ce se samo pederi svadat.
  • Nolifer
    11.7k

pa da, već vidim kak će se svadjat oko toga, da zakaj nema koktela plavi zmaj... npr

karikiram sam
  • NORTE
    16.9k
    Purgeri since 1911 bilo bi ok, ali ovo Dinamo est. 1911 zbilja čudno zvuči.Mali dioničar

Slažem se s ovim, ali sigurno ima ekipe kojoj je sve skupa i ova kolekcija vrh i kupit će si neki proizvod.

Što se tiče dizajna, kome se sviđa neka si kupi.
    Isto vrijedi i za dresove.

Koliko je nekome nešto lijepo to je do osobnih preferencija.

Meni su neke stvari iz Purger kolekcije jako dobre kupit ću si.
    Camo neću uzet ništa, ali nadam se da će u budućnosti doći i nešto novo na "camo" šemu koja je itekako poželjna.
  • Bosskovitz
    17.1k
    Haha ne zelim otvarati raspravu, ali jel "Dinamo" established 1911Paggini

Pa je. I Manchester United je osnovan 1878., iako je tek 1902. dobio naziv Manchester United.
  • Paggini
    55.8k
    Pa je. I Manchester United je osnovan 1878., iako je tek 1902. dobio naziv Manchester United.Bosskovitz

A mislim, Manchester je sam sebi promijenio ime, nama su drugi nasilno i podmuklo mijenjali ime. Nije baš ista situacija.

Ne dovodim ja u pitanje ni godinu osnutka, ali "Dinamo established" kao sintagma mi ne sjeda najbolje jer nismo establiširani kao Dinamo, jel. Mislim, na kraju dana, glupost i semantika, ali eto.

Nemam nista protiv asocijacije Dinamo i 1911, ali ne u kombinaciji sa "established".
  • Bosskovitz
    17.1k

Ako klub kao takav ima taj kontinuitet, onda ga ima neovisno o tome je li si sam promijenio ime ili mu ga je netko drugi promijenio. Mislim, kužiš kaj hoćeš reći, ali to je definitivno najispravnije moguće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.