• Fanboy
    3k
    Po meni je moris top pojacanje i vrlo vjerojatno kroz godinu dvije u prvih 11 a repkeCrni86

A dobro, ovo je malo pretjerivanje...Na našem desnom boku u reprezentaciji je član startnih 11 Bayerna i dečko koji je u Morrisovim godinama već bio izabran u najboljih 11 Bundeslige.

Neka napreduje korak po korak, ako ostvari takvu karijeru nitko sretniji od nas. Sad neka mu fokus bude igru podignuti za barem 50% jer za Dinamo ni ne može manje.
  • DiddyGuela
    3.7k

Moram se sloziti. Mozda i nepopularno ali vidim Valincica kroz 6 do 12 mjeseci kao standardnog Dinamovog beka pa ubrzo i na nekom prosirenom popisu repke. On je tip igraca kakve nasi klubovi bas i ne proizvode, podsjeca me stilom cak i na skandinavca. Motorican,agresivan,direktan. Mozda tehnicki jos nije na nivou ali i te neke greske koje je radio u Istri su i plod neiskustva. Vjerujem da ce on pokazati jako puno cim prođe prilagodbu u Dinamu.

Meni osobno bas igrac po gustu ako gledamo bocne pozicije. Mozda lupetam...vrijeme ce pokazati.
  • Crni86
    12k
    to je moje misljenje. Mislim da moris ima bas jako velik potencijal i da nismo svjesni koliko smo kompletnog beka dobili. Bas zato sam i navijao za njega da dode.

Stanisic je dobar, ali moris bi mogao biti bolji i prikladniji za repku jer je jaci na lopti i brzi.

slazem se sa svime. Bas igrac po mom gustu.
  • emreli21
    419
    moris jači na lopti od stanišića?
  • Ivanmtk
    1.4k
    Oke rotacijski igrač, ništa više
  • Crni86
    12k
    po meni ima puno veci potencijal na lopti da.

Stanisic je dobar al mu bas fali malo te brzine. Da ima brzinu, bio bi vjv u top 5 bekova svijeta.
  • CastAway1986
    3.3k
    navedi boljeg desnog beka ?
    Sigurno ga Boban nebi ovoliko dovodio da ga smatra samo rotacijskim igracem
  • Droljo
    17.7k
    navedi boljeg desnog beka ?CastAway1986

Rpg :lol:
  • Dinamovapriča
    425
    Valinčić ima upalu jedne kosti stopala i zbog prevencije moguće frakture te kosti, igrač će raditi indivindualne terapije i trenige u Zagrebu. (7-12 dana).
  • miro
    6.7k
    Nemres vjerovat...
  • Keyser Soze
    14.6k
    upalu jedne kosti stopalaDinamovapriča

Stara rana kod Valinčića.
  • Sajla
    10k
    i onda se RPG kao brine za svoju poziciju? bit će minuta za obojicu!
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.