• duksy
    360
    Prošlu godinu nam nitko nije garantirao ligu prvaka za tu cijenu. Bilo je 50/50 da li će biti liga prvaka ili liga uefa.
    Dečki su odradili svoje na terenu i dobili smo ligu prvaka za 360 eura/zapad što je smješna lova obzirom da smo u toj cijeni imali i 18 utakmica prvenstva i pokoju kupa.
    Sad svatko zna kaj plaća i može procjeniti da li mu je to puno ili ne za platiti.
  • The Undertaker
    8.3k
    Samo poseban ulaz za godišnjake vrijedi ovih para, barem meni.
  • Papastrumf
    17.1k
    Samo poseban ulaz za godišnjake vrijedi ovih para, barem meni.The Undertaker

Godišnja za zapad 360€
    18 utakmica prvenstva i 4 europske su minimalno 550€

Ja ne znam za koliko bi to dinamo trebao prodavati onda godišnju ulaznicu? Ako netko ne misli ići redovito na utakmice onda mu godišnja nije niti potrebna.
  • Mladi Starac
    330
    tak je.
    ovo je dobra cijena za ono kaj dobiješ. ak ideš svaku tekmu - nemaš brige nikakve.
    plus, briga oko kupovine karata prije tekme, hoću li je uspjet piknut online ili moram čekat na karatani, hoće biti gužva, koliko je ljudi u redu...
    Godišnja je takvo olakšanje da to nemrem opisat. samo dođem na stadion i unutra sam.
    divota.
  • Olmic
    5k
    plus pravo prvokupa za gostujuce tekme
  • pešća
    340
    Dekodu ne dam ni 5 eura. Bit ce vec jedno ugodno poslijepodne za obavit kupnju.
  • Mladi Starac
    330
    eh da. recimo to sam zaboravio.
  • Sajla
    9.9k
    prošle godine smo računali - derbiji i Europa = godišnja (zapad), sve ostalo je poklon. godišnja se jednostavno isplati, ljudima koji idu na većinu utakmica je to no brainer. i da su podignuli cijene ne bi bilo neopravdano, ali u ovoj fazi kad se gledatelji vraćaju na stadion pozdravljam odluku da cijena ostane ista. uz sve ostale stvari, ovo je zbilja OK iznos. jasno mi je da si mnogi to ne mogu priuštiti, ali klub jednostavno ne smije ići niže od ovoga.
  • The Undertaker
    8.3k
    Slažem se, samo kažem da svatko ima svoju matematiku. Meni je bitnije što mogu bez gužve ući na utakmicu 10 minuta prije početka nego ušteda na cijeni karata.
  • badjibadara
    5.9k
    Svatko ima druge prioritete. Meni je najbitnije da ne moram razmišljati o kupnji ulaznice svaku tekmu.
    Na zapadu je bio ulaz za godišnjake, ne znam sada. Uglavnom jedan od segmenata kluba koji je dobro posložen, i uz male preinake (aplikacija) može biti uzor.
  • Bosskovitz
    17.1k

I to kaj mogu ući 5 minuta prije početka tekme i čeka me moje mjesto, i to kaj imam pravo prvokupa za gostovanja, i to kaj ne moram nikada razmišljati o ulaznicama - kupim ju u srpnju i miran sam sljedećih 12 mjeseci. Ok, od prošle sezone nisam u potpunosti ako prođemo ligašku fazu u Europi, ali i dalje mi te tri, četiri komocije znače više od uštede ili popusta u Plavom korneru - iako oboje pozdravljam, dapače.

Rijeka je digla cijene 10%, a njihova godišnja ne uključuje ni prijateljske, ni kup, ni Europu. Osijek diže cijene 20%, mi ostavimo iste cijene i opet se nađu pojedinci koji to nazivaju reketom. Članstvo je za sve Dinamovce, ali godišnja nije - ona je samo za one najvjernije i najvjernijima se itekako isplati.
  • Paggini
    55.7k
    Btw, velike pohvale za dizajn godišnje, vrlo pimp, vrlo makro.

Kupujemo naravno i ove godine, ne da mi se čekat u redu za uzvrat polufinala EL, to mi je glavni motiv.
  • Nolifer
    11.7k
    ona je samo za one najvjernijeBosskovitz

Oni koji nemaju godišnju nisu najvjerniji, a recimo idu na sve tekme? :yikes:
  • badjibadara
    5.9k
    Oni koji nemaju godišnju nisu najvjerniji, a recimo idu na sve tekme? :yikes:Nolifer

Možda su najvjerniji, ali nisu najoštriji.
  • nemapredaje
    5.4k

Taj koji nema godišnju, a ide na sve tekme je najvjerniji, ali je i budala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.