• Mladi Starac
    330
    ne. mislim da su ti onda 300 eura po glavi, a ne 360.
    znači vas troje 900 eura...
    to sam ja htio prošle godine ali malo mi je to ipak preskupo još. a neda im se ic na svaku tekmu ko meni :D
  • Probirštift
    935
    Zna li onda netko gleda li se posjećenost i dolazak na tekme ili ne jer vidim da niš ne piše za to
  • Mladi Starac
    330
    Meni je sve ovo sjajno, bravo za ukidanje one ogromne naknade, jedva čekam 1.7 da se nacrtam kod karatane i kupim godšinju :D

nego, samo pitanje...
    piše: godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima SuperSport HNL, SuperSport Hrvatski nogometni kup, utakmice u grupnoj (ligaškoj) fazi Uefinih natjecanja te prijateljske utakmice.

znači ako uđemo u knockout moramo kupit kartu?
  • kibatech
    53
    piše: godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima SuperSport HNL, SuperSport Hrvatski nogometni kup, utakmice u grupnoj (ligaškoj) fazi Uefinih natjecanja te prijateljske utakmice.

znači ako uđemo u knockout moramo kupit kartu?
    Mladi Starac

da, tako je bilo i prošle godine.
  • ruicosta
    293

pa da preskupo je definitivno...pogotovo ako se uzme u obzir da klinci imaju 20 tekmi free kao članovi (ili koliko već). Definitivno jeftinije ispada uzeti sebi godišnju i njih na članske i eventualno doplaćivati te neke derbije ili europu. I to kaj veliš, na tekme se s djecom ide kada je ok vrijeme. Kada je kiša i sl., žena te ubije ako se razbole pa mora uzimati bolovanje.
  • Ivan1
    18
    Koje je radno vrijeme TP 14.7.? Nigdje nije navedeno, pretpostavljam da se u 9 otvara? Planiram godisnju za sjever, jel veca sansa da uspijem nabavit online ili fizicki? Hvala
  • Shkera
    420

plus pravo prvokupa ulaznica ako se to dogodi
  • don
    13.8k
    Bude malo prazniji sjever ali nema vezeDroljo

zašto bi bia?
  • Shkera
    420
    pa da preskupo je definitivno...pogotovo ako se uzme u obzir da klinci imaju 20 tekmi free kao članovi (ili koliko već). Definitivno jeftinije ispada uzeti sebi godišnju i njih na članske i eventualno doplaćivati te neke derbije ili europu. I to kaj veliš, na tekme se s djecom ide kada je ok vrijeme. Kada je kiša i sl., žena te ubije ako se razbole pa mora uzimati bolovanje.ruicosta

Bila je priča da se ukidaju besplatne članske ulaznice, ne znam jel to zaživjelo i je li se što za djecu mijenjalo.
  • bbb medimurje
    4.1k
    dal budu godisnjaci i dalje imali prednost kod kupnje gostujucih ulaznica?
  • Mladi Starac
    330
    da, tako je bilo i prošle godine.kibatech

plus pravo prvokupa ulaznica ako se to dogodiShkera

aha. ok. hvala za info momci :)
  • Ivan1
    18
    zato sto ce moci samo clanovi kupit karte za SD, sto je super da vise nema ljudi kaj ne sudjeluju u navijanju
  • Mladi Starac
    330
    mislim da su 4 free po članu (djetetu, ne...)

ma velim, da idu baš na svaku tekmu ko ja, onda oke. kupio bi.
    ali ovak gdje im se ide ili nejde ili kiša ili ne ili je neciji rođendan pa ovo ono...
    ma ne... nek još odrastu i nek si sami kupe, kaj :D
  • ruicosta
    293

Meni još uvijek stoji broj nepreuzetih besplatnih članskih karata za mene i djecu. Realno, bez toga to ispadne jako skup sport...min. 80€ za otići na tekmu sa dvoje djece.
  • kibatech
    53
    zato da ne dolaze indijanci s mobitelima i slicno. Uclanis se, podrzis klub i kupujes karte normalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.