• Jaro
    10.5k
    Vrane bi se manje okupljale po parkovima da ljudi ne bacaju ostatke hrane, ili da gradske sluzbe prazne koseve po parkicima cesce nego sada. Nije zivina dosla u grad turisticki vec zato kaj ima kaj za jest. Osobno mi ne smetaju (gle cuda ima ih hrpa oko mene, cesto sam vani i nikad me nisu napale, a nakupio sam godina laganini), ali smeta nered koji naorave (a opet nered je nastao od ljudi i nesposobnih vlasti).
  • Droljo
    17.7k
    Ja u Kutini nisam vidio vranu ili švraku već godinama. Baš razmišljam i nemrem se sjetit. Ima ih sigurno al valjda malo pa ne skužim.
  • Marley
    4.3k
    Ja ih i dalje povremeno spasavam, kao i sve drugo uostalom :sweat:
    Zamrzila sam ih prije nekoliko godina kad mi je jedna odnijela taman othranjenog spasenog vrapcica, ubila ga pred mojim ocima.
    Ali i dalje kad naidjem na malu vranicu, kak sjedi na podu i gleda onak mala i bespomocna u mene... a sta cu od nje onda.
  • cibona
    5.6k
    https://www.24sata.hr/news/video-pogledajte-kako-se-tomasevic-razbacao-na-koncertu-mile-kekina-bili-smo-mokri-1059889?24sata_ref=frontpage-home

Oprez: video nije primjeren za osobe mlađe od 18 godina!!!

Mnoga djeca završe buntovnu fazu sa 16 godina, međutim Tomica očito kasni u razvoju :lol:
  • Mr Anderson
    12.3k
    A ekipa oko njega? Baš si pašu svi zajedno s Miletom.
  • Droljo
    17.7k
    Čovjek se izđipao na koncertu. Strašno! Trebao je kao pravi političar zagrlit 4-5 svojih uguza i mastan od janjetine sa čašom u ruci urlat gori gora gori borovina...
    Svega čuda........
  • cibona
    5.6k
    Čovjek se izđipao na koncertu. Strašno!Droljo

Slažem se! Konačno je došao pred svoju prirodnu okolinu, okružen svojim ljudima, trebalo je to proslaviti. Baš si pašu svi skupa, ne znam tko mi izgleda normalnije.
  • Droljo
    17.7k
    Bio si tamo? Ili ovak prek 24 sata bacaš fore?
  • cibona
    5.6k
    Imaš video ako si pogledao, svi su normalniji jedan od drugih :grin: Istina Bog, na pompozno najavljivanom koncertu nije se moglo skupiti više od 50 fanova, ali možda se ljudi boje da Milutina opet ne uhapse...
  • Droljo
    17.7k

Kakve koncerte ti pohodiš ako se smije znati?
  • cibona
    5.6k
    One u kojima ne hapse glavne izvođače zbog krađe i pranja novca :wink:
  • Droljo
    17.7k
    Hvala na odgovoru. Lp
  • Dudu9
    1.8k
    Na dinamovom forumu koga zanima di je to izašao gradonačelnik?
  • deda
    38k
    Neki slušaju muziku zbog muzike, a neki zato što je ispravna. Ja sam u prvoj grupi.
  • cibona
    5.6k
    koga zanima di je to izašao gradonačelnik?Dudu9

Ne znam, možda samo građane grada Zagreba?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.