• Orc123
    12.3k
    Zao mi je Vrbe, nije spreman jos za neku veliku ulogu ali mislim da se trebalo produziti s njim i posudba jos jedna...među prvima sam ga spomenuo jos kad je bio u kadetima...odskakao je sa svime u generaciji....jbg, nekome taj prijelaz ne sjedne odmah. Njemu je trebala jos ta jedna sezona. Da mu se mozda dao novi trogodisnji ugovor ali jbg....sta je tu je sad..
  • keppi
    418
    Realno, najviše je pokazao u mladoj reprezentaciji i to na poziciji zadnjeg veznog. Tehnički je to izgledalo vrlo dobro, ali očito mu za to mjesto ipak nedostaje više čvrstine i snage. Na ofenzivnijim pozicijama (desetka iili krilo) je na kraju u Lokomotivi uglavnom bio rezerva. Apsolutno, većini ipak simpatičan, ali realnost je nažalost nešto drugo. Na sve je vjerojatno dodatno utjecala i ova trenutna gužva u veznom redu.
  • Crni86
    12k
    Žalit ćemo za ovom odlukom.Zagi

Kojom? Kak je emreli napisao ovo je ono zadnja slamka spasa bila da decko ne ode za 0 eura jer mu istice ugovor za godinu dana. Zalili bi mi na zimu kad bi potpisao za nekog drugog za 0 eura.

Ja bi isto volio da nasi igraci ostaju, da se na njima gradi neka buducnost. Ali po meni je vrba zrtva stare sportske politike gdje si losim radom usporio njegov razvoj.
  • rioda
    8.9k

Pa uvijek se može potpisat novi ugovor. A ako se ne varam, mogli smo ga poslati i na posudbu bez da nam ulazi u onu kvotu šest posuđenih igrača. Barem mi je tako objasnio kolega @FrenchMontana koji je čitao pravilnik...
  • bazooka93
    14
    Bobane daj ovom covjeku 5%
  • Zagi
    10.4k
    Kojom?Crni86

Da mu se od potpisa profesionalnog ugovora nije dala poštena prilika da pokaže što zna , tu u dinamu.
    Da se Baturinu držalo predugo.
    Da je potpisan Mudražija na točno tu poziciju.

Biraj. Sve krivo.
  • bazooka93
    14

ma danas ako igras 10-ku moraš imati dobru statistiku i golove tipa B. Fernandes. Za krilo treba imati brzinu. Tako da mu preostaje samo 8 ili 6 ako se može još prilagoditi na novoj poziciji
  • Zagabria
    286
    Vrba je prespor za Dinamo.
  • FrenchMontana
    1.4k
    tako je kolega, ako dobro iščitavamo, jasno je da, ako je mladic registriran kod nas barem 36 mjeseci od 15-21 godine, te je trenutno u21, ne ulazi u ograničenje od 6 posuđenih igrača (in and out)
  • Keyser Soze
    14.5k
    Jedan BiH reprezentativac, Stjepan Radeljić, vjerojatno će napraviti višemilijunski izlazni transfer s Rujevice. A Rijeka mu je kao zamjenu dovela igrača koji bi i klupskim i reprezentativnim izborom trebao naslijediti Radeljića.

Mislim da ne ide u Dinamo
  • Paggini
    55.7k
    Da mu se od potpisa profesionalnog ugovora nije dala poštena prilika da pokaže što zna , tu u dinamu.Zagi

Pa dala bi mu se da je bio glavni igrač Lokse, kao što se Mudrom dala nakon dvije godine nosenja cijele ekipe. Nije se ni tamo iskazao, pa ne znam na temelju cega bi trebao dobijati sansu u Dinamu.

Drag je meni Vrba jako, ali je jako nedokazan, a čini mi se da se potencijal topi
  • deda
    38k
    Svi se mi emotivno vežemo za igrače, pogotovo naše dinamovce, ali nogomet je surov. Ili jesi ili nisi u nekom trenutku se dođe do te točke. Vrba zasad nije. Da li će on uspjeti korigirati svoje nedostatke, daj Bože, ne sumnjam da ga u tom slučaju vraćamo doma za godinu dvije. A ta famozna fraza davanje šanse? Što to uopće znači? Po meni svi su dobili šansu, neki ovdje neki na posudbi. To što se nisu uspjeli dokazati je druga stvar. Osnovni problem igrača kao Vrbančić, Stojković, Kačavenda je nedefiniranost pozicije za što su krivi dečki sami, ali u velikom dijelu treneri koji su ih odgajali tj. puštali da igraju što hoće. To je jedan od važnijih naglasaka koje će Boban implementirati uz pomoć Španjolca u radu omladinske škole.
  • Mr Anderson
    12.3k
    Ne znam, meni je Vrba nekako nedorečen, ko da mu fali neki impuls da postane igračina. Vidi se da zna sve o nogometu, ali bojim se da će biti još jedna od mnogih iz naše škole nogometa koji se ne prilagode seniorskom nogometu. Podsjeća me na Antu Tomića koji je svojevremeno bio top talent, svi su mu predviđali karijeru, ali nikad nije ispunio potencijal.
  • deda
    38k
    Upravo ta nedorečenost je ključna riječ kod mnogo naših mladih igrača.
  • Droljo
    17.6k
    Pa to je ona iskrica koja radi razliku između olma i ante tomića jebiga. Svi naši klinci znaju sve o nogometu i naj bolji su igrači u razredu i školi. A 1% ih bude uopće neku prvu ligu igralo a kamoli da bude neki novi olmo. (kad sam već njega uzeo za primjer)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.