• deda
    38k
    Nismo već dugo donijeli statistiku o prirastu ili padu broja članova i prijatelja kluba u odnosu na prošlu godinu.

Naravno, ponavljam, ovo je omjer broja članova na današnji dan, 24. lipnja u odnosu na stanje 31. prosinca 2024. Sigurno će još dobar broj županija preći u pozitivu pogotovo kad krene prodaja godišnjih ulaznica.

1. Inozemstvo +66,53%
    2. Požeško-slavonska +15,68%
    3. Međimurska +13,38%
    4. Dubrovačko-neretvanska +7,16%
    5. Koprivničko-križevačka +3,51%
    6. Vukovarsko-srijemska +2,41%

7. Bjelovarsko-bilogorska -1,32%
    8. Varaždinska -2,76%
    9. Osječko-baranjska -3,52%
    10. Splitsko-dalmatinska -4,62%
    11. Virovitičko-podravska -4,67%
    12. Zagrebačka -7,30%
    13. Karlovačka -7,50%
    14. Brodsko-posavska -11,42%
    15. Sisačko-moslavačka -12,33%
    16. Grad Zagreb -14,44%
    17. Primorsko-goranska -14,48%
    18. Krapinsko-zagorska -15,02%
    19. Istarska -18,90%
    20. Šibensko-kninska -20,22%
    21. Ličko-senjska -24,52%
    22. Zadarska -26,42%

HRVATSKA: -9,87%

UKUPNO: -3,88%

Ova statistika ukazuje prije svega na lokacije gdje su povjerenici i članovi pojačali djelovanje i obrnuto, koje sredine trenutno "spavaju".
  • NKDZ86
    4.4k
    kad će službeni info o godišnjim?
  • dinamo u srcu
    2.2k
    1. Inozemstvo +66,53%
    2. Požeško-slavonska +15,68%
    3. Međimurska +13,38%
    4. Dubrovačko-neretvanska +7,16%
    5. Koprivničko-križevačka +3,51%
    6. Vukovarsko-srijemska +2,41%
    7. Bjelovarsko-bilogorska -1,32%
    8. Varaždinska -2,76%
    9. Osječko-baranjska -3,52%
    10. Splitsko-dalmatinska -4,62%
    11. Virovitičko-podravska -4,67%
    12. Zagrebačka -7,30%
    13. Karlovačka -7,50%
    14. Brodsko-posavska -11,42%
    15. Sisačko-moslavačka -12,33%
    16. Grad Zagreb -14,44%
    17. Primorsko-goranska -14,48%
    18. Krapinsko-zagorska -15,02%
    19. Istarska -18,90%
    20. Šibensko-kninska -20,22%
    21. Ličko-senjska -24,52%
    22. Zadarska -26,42%

HRVATSKA: -9,87%

UKUPNO: -3,88%

Ova statistika ukazuje prije svega na lokacije gdje su povjerenici i članovi pojačali djelovanje i obrnuto, koje sredine trenutno "spavaju".
    deda

Već sad smo vrlo blizu prošlogodišnjih malo više od 51 000 članova. Sviđa mi se politika Bobana i dovođenja ciljanih igrača uz potpisivanje ugovora naših mladih igrača.

Smatram da su se dinamovci u 2025. puno bolje organizicijski pripremili i odradili već sada odličan posao sa učlanjivanjem.
    A ako uspijemo rezultatski biti uspješni na oba fronta, ali prvenstveno u hnl. Idemo preko 60 000 članova ove godine.
  • deda
    38k
    Moj redovni izvještaj srijedom. U posljednjih tjedan dana upisali smo 388 novih članova i prijatelja kluba što daje prosjek od 55 dnevno. Malo usporenje u odnosu na prošlotjedni izvještaj od 58 članova dnevno. I u ovom tjednu lidersko mjesto u upisu novih članova i prijatelja kluba nosi inozemstvo koje je upisalo čak 38,66% novih članova i prijatelja kluba što ukazuje da je odluka o institutu prijatelja kluba apsolutno pogođena. Promjena u poretku županija nema.

Do prošlogodišnje rekordne brojke s današnjim danom nedostaje nam još 1.933 dinamovca.

Trenutni poredak po županijama:

1. Grad Zagreb 20.114
    2. Zagrebačka 5.162
    3. Međimurska 1.860
    4. Osječko-baranjska 1.643
    5. Brodsko-posavska 1.553
    6. Varaždinska 1.411
    7. Krapinsko-zagorska 1.348
    8. Vukovarsko-srijemska 1.189
    9. Sisačko-moslavačka 1.109
    10. Karlovačka 1.086
    11. Dubrovačko-neretvanska 958
    12. Koprivničko-križevačka 767
    13. Požeško-slavonska 761
    14. Bjelovarsko-bilogorska 672
    15. Primorsko-goranska 632
    16. Virovitičko-podravska 613
    17. Istarska 498
    18. Splitsko-dalmatinska 435
    19. Ličko-senjska 351
    20. Zadarska 220
    21. Šibensko-kninska 142

Inozemstvo: 6.681

Ukupno: 49.205
  • Mikina lijeva kopačka
    112

Čekam ko ozebli sunce, a nema info nigdje. Tovari i Rijeka objavili
  • Ludovic IX
    9k
    Rijeka želi zadrzati stare i privući nove na valu euforije osvajanje dvostruke krune. ako će se čekat da prodaju fruka i druge, ode euforija i pada prodaja 50%.

Hajduk mora prodavati sad jer sad još imaju nadu da će dovesti nekoga i da će imati konkurentnu momčad.. kad se pokaže da neće, čak i kod njih će splasnut euforija. oni imaju 20k pretplatnika (što je po meni glupost nad glupostima da imaš 60+ posto pretplatnika i samo 11k ulaznica u slobodnoj prodaji) koji im kratkoročno donesu 3-4 miliona eura i to je to.. oni na par tekmi prodaju još par tisuća i to je njihov sav prihod od ulaznica.

mi imamo u prosjeku 9k manje od njih ali ne vjerujem da samo tak daleko u prihodima za ulaznice. možda nas šiju u match day income-u jer ih ima više ali nije to ni kod nas loše.
  • Bosskovitz
    17.1k
    oni imaju 20k pretplatnika (što je po meni glupost nad glupostima da imaš 60+ posto pretplatnika i samo 11k ulaznica u slobodnoj prodaji)Ludovic IX

Zašto? Neka praksa kod uspješnijih klubova u Europi je da na godišnje odlazi između 50% i 70% kapaciteta stadiona. Oni koji ciljano prodaju manje (npr. Liverpool je na nešto manje od 50%) to rade iz čisto ekonomskih pobuda - jer tako zarađuju više. Nijemci ograničavaju brojke na 50-60% iz donekle altruističkih motiva, odnosno zato da bi što više navijača moglo svake sezone vidjeti svoj klub uživo.

I nama će u Kranjči taj postotak biti oko 50%. Viši postotak je posebno isplativ kod klubova poput Hajduka koji nahajpano ulaze u sezonu, a onda doživljavaju razočaranja.
  • criticus
    4.1k
    Kod njih je problem sto im je jako slabo zaživio projekt ne dolazim na tekmu ili ti prepusti svoje misto. Kolega kaže da im to na nekim utakmicama stvara velik problem jer vide da bi mogli prodat doata a tipa 5k pretplatnika ne dođe.

Zbog ovig je jako važna edukacija i jacanje svjesnosti kod nas za ovaj dio, pogotovo kad dođe kranjča. Dobro je sto se stvorio preduvjet za prvenstvo kupnje godišnje i da za taj povrat dobijaš nekakve bodove. Ali orvenstveno mislim da treba raditi na mindsetu navijača koliko je ti važno za klub.
  • Porculanka
    66
    pozdrav svima! isprike ako nisam dobro pročitala, imam pitanja, budući da nisam u Hrvatskoj, bitno mi je da se mogu organizirati :
    1. kad točno idu u prodaju godišnje i do kad ćemo ih moći kupiti mi koji obnavljamo?
    2. hoće li biti online prodaja kao i prošle god?
    3. hoće li biti moguće uzeti godišnju na rate i putem kojih banaka?

hvala unaprijed na odgovoru! Dinamo Zagreb iznad svih!
  • skener
    4.1k
    ništa od toga za sada službeno nije objavljeno
  • Papastrumf
    17.1k
    pozdrav svima! isprike ako nisam dobro pročitala, imam pitanja, budući da nisam u Hrvatskoj, bitno mi je da se mogu organizirati :
    1. kad točno idu u prodaju godišnje i do kad ćemo ih moći kupiti mi koji obnavljamo?
    2. hoće li biti online prodaja kao i prošle god?
    3. hoće li biti moguće uzeti godišnju na rate i putem kojih banaka?

hvala unaprijed na odgovoru! Dinamo Zagreb iznad svih!
    Porculanka

1. Gotovo sigurno od utorka 1.7. Prvih par dana za one koji uzimaju ista mjesta pa par dana za one koji mijenjaju mjesta i na kraju prodaja za sve ostale, ako ostane godišnjih.
    2. Hoće
    3. Vjerojatno isto kao i prošlih godina.
  • MM17
    298
    @Papastrumf znači na rate samo na TP-u?
  • criticus
    4.1k
    1. Gotovo sigurno od utorka 1.7. Prvih par dana za one koji uzimaju ista mjesta pa par dana za one koji mijenjaju mjesta i na kraju prodaja za sve ostale, ako ostane godišnjih.
    2. Hoće
    3. Vjerojatno isto kao i prošlih godina.
    Papastrumf

Hoćemo li u aplikaciji ili na mail imati info jel imamo pravo na prvokup s obzirom na 80% dolazaka+prepustanja? Odnosno hoće li se znati broj ljudi koji je to zadovoljio? Kada ulaze članovi koji nisu imali godišnju a zadovoljili su ovaj gore uvjet?

Imam godišnju u međuredu na zapadu pa bi htio promijenit a nebi htio riskirat da ostanem bez nje...
  • Neron53
    1.7k

Da li se pod mjenjanje mjesta racuna i mjenjanje na istoj tribini ili iskljucivo na mjenjanje tribine?
  • deda
    38k
    Ista stvar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.