• Ijayi Atiemwen
    5k
    Kaže još Azer da je Mmaee nezadovoljan u Dinamu zbog slabe minutaže. Ne vjerujem da čovjek lupeta jer mi je napisao da radi blisko s Uefom te da drži na X/Twitteru stranicu Azerbajdžanskog nogometa. Obavijestit će me kad dozna nešto nova na relaciji Mmaee - Qarabaq
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Posalo sam mu sve higlighste šta sam našao od Mmaeea u Dinamu, gol protiv Šibenika, klizeći na Emiratesu i protiv Slavena doma. Uglavnom je to to, nisam znao šta da mu još pošaljem pozitivno od našeg dragog Sammya :lol:
  • NitkoBitan
    33.7k
    Ako izvucemo odstetu za Mmaeea... bez komentara (happy face).
  • Paggini
    74.5k
    Vrba navodno 600k transfer uz buyback klauzulu
  • Crni86
    18.1k
    Lokomotiva tražila dosta love.BBB Sibenik

Navodno milju eura. Po meni nije los igrac, ali nama za krilo treba kapitalac. Od mladih tu imas i stojketa i varelu.
  • Paggini
    74.5k
    Posalo sam mu sve higlighste šta sam našao od Mmaeea u Dinamu, gol protiv Šibenika, klizeći na Emiratesu i protiv Slavena doma. Uglavnom je to to, nisam znao šta da mu još pošaljem pozitivno od našeg dragog Sammya :lol:Ijayi Atiemwen

Posalji i sve komentare sa Zone u kolovozu/rujnu, ali nemoj da se vidi kad su postani
  • Ivdzo11
    8.7k
    Kako doznajemo, Vrbančić bi već u četvrtak mogao postati igrač "bijelo-plavih". Iako je slovio kao jedan od najvećih talenata 2005. godišta, ušao je u posljednju godinu ugovora. Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost na 1,3 milijuna eura, a Osijek bi trebao platiti oko 650 tisuća eura za njegov potpis.
  • Brusa
    3.7k
    pa ti si moderator jbt! Briši ove loše ili ih mijenjaj u dobre :joke:
  • Paggini
    74.5k
    Briši ove loše ili ih mijenjaj u dobre :joke:Brusa

Brate, nas 10 ne bi u tjedan dana stiglo sve korigirat....
  • rokikaciga
    8.1k
    Ovo bih mogao progutati. Mislim da ce Vrba za sezonu kaljenja definitivno bit igrac za Dinamo
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Znaju li nasi insajderi je li ugradena buy back opcija za Vrbu, da mogu mirno zaspat?
  • NitkoBitan
    33.7k
    Ovi barem oce nesto platit za razliku od nekih. Nanjusile legice da bi mogle profitirat od suradnje sa Dinamom.
  • CastAway1986
    4.7k
    Ako tražimo još jednog stopera nadam se da Boban ima u vidu Hrvoja Smolcica , odličan lani u Lasku , lijeva noga , prepun iskustva a i dalje relativno mlad (24)
  • blue heart 72
    2.9k
    sto puta bi prije uzeo Smolu, nego Radeljića
  • Tranzicijski Napad
    948

Vise puta sam ga gledao a i pisao o njemu na skaut temi, po meni ima problema sa ozljedama i to cesto

od prelaska iz rijeke je dosta popravio igru nogom

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.