• javolimtebejako
    2.5k
    dragi su mi uvijek bili, sretno im
  • IvanPerić1945
    115
    Nevjerojatno mi je da klub koji je zaradio miljune na transferima, ima toliko dug.
  • Omake
    9.9k
    Koji FMing Boce protiv Aucklanda. Rezultat 1 1. Udarci 41 3
  • Droljo
    17.6k
    stave žensku od 170cm na gol, a ona jadna doslovno ne može skočiti do prečke...pa koji k?db-izbjeglica

A zašto ne stave onu od 190cm? Nije da ih nema... Gluposti pišeš. Odi u kavez sa gospođicom amandom nunes pa njoj objasni kak su žene slabe i nemoćne...
  • Tvrdica McTvrdi
    716
    Odi u kavez sa gospođicom amandom nunes pa njoj objasni kak su žene slabe i nemoćne...Droljo

Ili odi u kavez s bilo kojom drugom ženom na svijetu kaj nije Amanda Nunes i potvrdi tezu?
  • Droljo
    17.6k
    Ti si još pametniji. Nemrem protiv tih argumenata.
  • Jaro
    10.5k
    a ovdje si u krivu - stavi Amandu Nunes sa bilo kime iz njene kategorije po masi iz iste organizacije i muške sekcije pa cekaj rezultat...
    Prosjecni profesionalni muski nogometas je brzi, jaci, i sta sve ne od prosjecne zenske profi nogometasice - zato sport nije jednak...
    Uostalom, većina momčadskih sportova ima donekle prilagođena pravila u ženskoj verziji u odnosu na mušku: manje, lopte, niža mreža u odbojki, smanjen broj/intezitet kontakata...
  • NORTE
    16.9k
    Ako Lyonu ne uspije žalba u godinu dana će se vratit u prvu ligu uz rekordan broj pobjeda i pun stadion svaku tekmu.

Europu ionako nisu izborili.

Dio igrača će ostat u klubu, neke će prodat i tako si poboljšat financijsku situaciju.
  • Ruki93
    85
    igraju u europskoj ligi ove sezone.
  • NORTE
    16.9k
    igraju u europskoj ligi ove sezone.Ruki93

Promaklo mi je to, bio sam uvjeren da su na kraju ostali bez svega.

Tim bolje za Lyon da opet nastupa u EL, pokušat će zadržat igrače i ostaje na velikoj sceni.
  • Droljo
    17.6k
    Evo nam šanse za vratit lyonu ono trpanje kojeg se ne želim ni sjetit..
  • Infinity
    18.8k
    Ako je Lyon izbacen iz lige zbog pola milijarde eura, nema te stele koja ce im rijesiti UEFA licencu. UEFA najcesce licencu odbije zbog financijskih problema.
  • Jaro
    10.5k
    Kako je zavrsena saga sa Crystal Palaceom - jesu oni dobili dozvolu ili ne na kraju?
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    Ludo,Kopenhagen doveo jednog os najvecih talenata njemackog nogometa ,Moukoka za nesto vise os 5 milja iz Dortmunda ,crazy jbt. Napadac koji ima 20 godina i koji je srusio sve rekorden u mladjim uzrastima . 18 golova za seniore, bas interesantno
  • Dzoni
    1.5k
    Jesi siguran da ima 20 godina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.