• doubletrouble
    1.5k

Zbog cega tocno? Vec neko vrijeme trenira u dvorani kod Aspinalla koji je prvak i gdje moze dobiti najbolje sparinge za jednog teskasa, a trenutno teska kategorija u UFC-u nije ni priblizno jaka kao sto je bila prije. Ako uspije uci u top 5, tesko da se moze zadrzati, ali da mu je mjesto tamo, sigurno je
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Ante je po meni osobno kalibar za UFC više nego je Mirko svojevremeno bio, kompletniji borac je. Čak i više nego Erslan koji je tamo. Neće sigurno biti vreća za udaranje.

Od još HR boraca, kroz godinu ako glava bude i dalje na mjestu Đani Barbir, i kroz 2-3 godine onaj Tiriel Luka Abramović, čini mi se jeben talenat i udarač.
  • Sajla
    10k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/atletika/ako-dinamo-treba-brzo-krilo-na-raspolaganju-sam-ha-ha-bio-sam-pozvan-u-tri-arsenalova-kampa-15597979

Nakon gotovo 51 godine, ili - ako ponovno koristimo istu mjernu jedinicu - nakon točno 18.557 dana, na vječnoj ljestvici dogodila se promjena. Novi hrvatski rekord potpisao je Marino Bloudek (25), koji je u Ostravi kroz ciljnu ravninu ugazio s 1:44.02, i zlatnim se slovima upisao u povijest naše atletike.
    ....
    Iako je u sportsku avanturu ugazio na nogometnim travnjacima, doguravši čak i do kampova Arsenala i Dinama, zbog teške ozljede preselio se na atletsku stazu. Dok sjedimo u prostorijama atletskog kluba Dinamo Zrinjevac, u zaleđu istočne tribine maksimirskog stadiona, nemoguće je izbjeći paralelu o ta dva sporta.

- Svi s tatine strane su u nogometu. Tatin bratić Sandro sada je pomoćni trener u Dinamu, i sreli smo se u Maksimiru nakon rekorda, a i cijela nogometna ekipa mi je čestitala. Kao klinac, bio sam pozvan u tri Arsenalova kampa, a iako sam bio vezni igrač ili napadač, oni su me vidjeli kao stopera. S Dinamom sam u Kurilovcu osvojio zlatnu medalju na turniru, ali put me nakon ozljede noge odveo u atletiku. Slomio sam obje kosti, čekao me dug oporavak, htio sam vratiti kondiciju, i tako sam dospio u atletiku. Uvijek sam govorio da ću se vratiti nogometu, ali još uvijek nisam ha, ha. Ako Dinamo treba brzo krilo, na raspolaganju sam vikendom, jer su mitinzi tijekom tjedna ha, ha.

:grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.