• Droljo
    17.5k
    Koja je razlika u cijeni? U biti kakve su cijene općenito?
  • rakurs
    1.5k
    Običan obilazak 10 eura za članove, za djecu članove 5.
    VIP je 200 eura, tako barem piše na službenoj stranici. Ali ja sam za VIP iskoristio bodove iz aplikacije - 1500 bodova, a za običan razgled je 800.
  • Droljo
    17.5k
    Običan obilazak 10 eura a vip 200 eura!? To neka zajebancija? Ulazi i večera sa kapetanom momčadi u to? I masaža fizioterapeuta na centru igrališta sa happy endom?
  • Imamo Dinamo
    4k

200€ za sve, iliti sa 5 ljudi 40€.
  • Dzoni
    1.5k

U mom slučaju samo jedna prostorija je bila razlike jer su nas odveli u VIP prostore zbog treninga prve momčadi
  • Olmic
    4.8k
    Na koji mail se javimo za obilazak?
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Da li generirani kodovi za preuzimanje tih simboličnih nagrada isto imaju rok trajanja samo do kraja mjeseca ili jednom kad zamjeniš bodove možeš s tim kodom podici poklon i kasnije?
  • jedan u nizu
    13.8k
    Da li onda aktiviranje VIP obilasaka vrijedi za 5 ljudi?
    Da li ja, koji aktiviram to, mogu povesti 4 ljudi sa sobom, ili svi sudionici obilaska moraju imati aktivirani VIP obilazak na programu vjernosti?
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Nije za 5, vrijedi za jednog. Ne znam kako se termini definiraju za VIP, ali vjerojatno ce bit ponudeni termini jer sam siguran da je dosta ljudi uzelo to u loyaltyu pa se trebaju formirat grupe po 5.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.