• bongo
    1.2k

Odgovorit ce ti iz kluba ako si poslao na onaj mail razgledstadiona
  • kibatech
    48
    jesam da, valjda budu
  • Kile
    18
    Dali netko zna ako ima termina za razgledavanje stadiona u sljedecem tjednu ?
    Da iskoristim bodove iz aplikacije
  • mali M
    7.9k
    Ma ja se samo moram od prvog sedmog pripremiti da sve moram dvaput provjeravati. Nisam recimo znao da moram u fan shopu kod svake kupovine naknadno slati račune ili što već kako bi mi se pribrojili bodovi. Isto nisam reagirao ni da mi se nisu automatski pribrojile sve utakmice..
    A valjda ću pohvatati, do tada....
  • Sajla
    9.7k

mislim da VIP obilazaka nema dok ne odu u Sloveniju, a za običan najbolje pitati na mail.

naknadno slati račune? nisam to nijednom morao. prije plaćanja im daj da skeniraju kod iz aplikacije, a bodovi su u roku par minuta dodani.
  • mali M
    7.9k
    naknadno slati račune?Sajla

Ma napisao sam "ili što već", da to. Nisam se mogao sjetiti al sam znao da je nekakva dodatna procedura... Nisam znao da ako im već pokažem člansku da moram dat i kod iz aplikacije. A koji je proces za tekme? Jel se same nadodaju ako su očitane na čitaču ili? Evo sad provjerio meni je nadodan samo SB iz 12 mjeseca.. ako i to moram sam upisivati malo mi je bedasto da sve moram pješice ali okej, bar da znam
  • Sajla
    9.7k
    godišnju dodaš u aplikaciju i svaki put se očita kod ulaska i automatski dodaju bodovi. za pojedinačne ulaznice ne znam točno ali netko je ovdje pisao da ju nakon očitanja kod ulaska treba naknadno skenirati u aplikaciji.
  • mali M
    7.9k
    ma okej al nisam ja godišnjak. Odbijam kupiti dok god se neću moći obavezati da dođem na 90% tekmi. Šta ću, takav sam. Pretprošlu sezonu sam bio na 70% tekmi i to najviše na malima, te su mi najveća špica, a prošlu zbog obaveza valjda na 60%. Neda mi se uzimati nekom godišnju ako može biti prisutniji...
  • kibatech
    48
    mozes iskoristiti svejedno pa kasnije dogovorit razgledavanje
  • kibatech
    48
    Neke sugestije za program vjernosti:

- definitivno bolji graficki prikaz broja dolazaka na utakmice kao i ulaznica koje godisnjak vrati ( ovo sada je necitljivo i sve je u istoj kategoriji )
    - posto nema domjenka (valjda) ili nekog poklona, dodatni bodovi za ekipu koja je dosla na sve utakmice jer mislim da se sa samim dolascima ne moze skupiti ni za vip obilazak
    - maknuti najmanju potrosnju od 10€ i bodovanje svakih 10€, skalirati bodove s obzirom na potrosnju ili barem skalirati nakon tih 10€
    - integracija programa vjernosti s godisnjim ulaznicama/clanstvom ( da ne zahtjeva pokazivanje posebnog koda na blagajnama )
    - ubaciti kartice s autogramom igraca kojeg odaberes, ali pravim, ne ovim isprintanim kao sto se sada nudi ( bilo bi fora da se moze tako nesto skupljati i napraviti kolekcija)
    - HT ima u aplikaciji kolo koje se moze zavrtiti svaki ponedjeljak za neke bodove i osvojiti bodove/nagrade/ponude s partnerima (najgore sto se moze dobiti su potroseni bodovi natrag ili u drugom slucaju ponuda koju neces iskoristiti jer ti se ne svida), mozda ne bi bilo lose nesto slicno napraviti da se generira potrosnja bodova, potrosnja u fan shopu (kuponi, popusti) i jos vise ukljuci sponzore (npr 30% popusta u Frankosu, posebne cijene za odredene proizvode u Mikronisu itd.)
  • KrunoPesca
    85
    Molim može li netko objasniti što nakon aktivacije VIP Obilazak stadiona u aplikaciji? Treba li poslati e-mail ili nešto drugo. Piše u aplikaciji da nagradu aktivirajte na Ticket pointu - u kojoj fazi to aktiviram ako ne znam kada su termini, kada saznam termin ili? Sve ovo je dobro zamišljeno, ali u praksi je sve to malo zbunjujuće. Nismo mi za te kerefeke, daj mi gratis dvije pive i ja zadovoljan. A ovo sve dodatno mi naplati. Ovako ne bi htio da mi propadnu bodovi, a ne znam kako i kada ih uopće mogu iskoristiti.
  • rakurs
    1.5k
    Ja sam bio u sličnoj situaciji nedavno. Javi im se na mail, pitaj za termine i onda čekaj odgovor. Ja sam čekao oko tjedan dana, a onda mi je stigao mail sa svim uputama i mogućim terminima. Dakle, javi im se preko maila i onda čekaš. Pretpostavljam da će obilazak biti moguć nakon odlaska u Sloveniju kada će sve biti slobodno. Osim Plavog salona, to ne računaj da ćeš vidjeti :sweat:
  • KrunoZG
    0
    Ja sam otišao u fan shop na stadionu i pitao kako da aktiviram nagradu na ticket pointu, ako isti ne radi. Djevojke u shopu tražile da ostavim broj telefona, za dan-dva javio se čovjek iz kluba i rekao da će se termini organizirati nakon što ekipa ode na pripreme.
  • NB86
    16.9k
    Koja je razlika između vip obilaska i obicnog ?
  • rakurs
    1.5k
    VIP traje nešto duže jer ideš u hotel za igrače i ložu, jedina dva dijela u koja ne ideš u običnom obilasku. Možda sam zamijenio hotel s nekim drugim dijelom, ali mislim da je to to. Plus kaj vas u VIP obilasku ima max 5, a u običnom brojka ide i do 25 ljudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.