• NORTE
    16.7k
    Banić bi u Hajdugu ionako bio zamjena Siliću kojem žele dići cijenu za prodaju.
    Banić bi tako trebao u Istru, a prelazak Majkića bi Hajduga koštao 200k eura.
    Silić na aparatima (klupu/posudbu).
  • Jurki
    17.9k
    Majkic solidan Hnl golman.. znaci ista prica ko Zelenika, Banic itd.. jbg lako on izgleda dobro kad ima po utakmici 20ak intervencija.. a kasira 2-3 gola.
    Zajeb je ako ima nekoliko intervencija, a desi mu se brainfart bas kad mu se to nebi smjelo desiti.
  • rokikaciga
    2.3k
    6-7 golmana 1.HNL je u 5 deka, nema neke razlike. Mislim da je totalno svejedno tko od njih stane na gol
  • vjeko1701
    16k
    Bome Mišković ima jedinstven pogled na Europu, uspio je i to prikazati teškim troškom. Baš me zanima da netko napravi financijsku analizu njegovih tvrdnji.

Što se tiče Europe, koliko bi razočaranje bilo da se ne igra nijedna grupna faza?

Izgubili smo prošle godine od Olimpije pa smo bili razočarani jedan dan, nogomet se igra od ponedjeljka. Financijski ne vidim pare od Uefe, bez obzira što se piše po medijima. Liga prvaka je ipak liga za sebe. Previše se lupeta u vezi toga, kad uđeš u grupnu fazu više ne dobivaš kao u pretkolima. Svaka utakmica je veliki trošak, barem 200 tisuća eura puta šest. Zaboravljate da su tu i nagrade za igrače, isto kao i za prvenstvo i Kup. Dobili smo male iznose od Grada i HNS-a, ali to nam nije dovoljno ni za pizzu i pivu za igrače, a kamoli za nagrade. Ako gledamo financijski, klub je u minusu u svim natjecanjima osim u Ligi prvaka. Ipak to je dobro za klub, prodaju igrača, navijače i nas kao klub jer se dižemo na drugi nivo. Naravno da mi nije svejedno, ponos nam je vidjeti klub u europskim natjecanjima, ali financijski definitivno nismo na dobitku.
    Sjetimo se Stuttgarta, mislili smo da će nas ubiti i desilo se da smo ih dobili. Odigrali smo na nivou na kojem nismo ni sanjali, oni su nas podcijenili i ta pobjeda je definitivno digla klub. Sreća prati hrabre, presretan sam kad bismo išli u grupnu fazu, ali financijski nije isplativo.
  • jedan u nizu
    13.7k

Mislim da samo smanjuje ocekivanja od svih, ponajvise od navijaca.
    Zna i sam da ce prodati par igraca i da vjerovatno nece ostvariti neki europski uspjeh.

Ako krene sa pricom da ce to financijski biti super, dize ocekivanja.
    Pogotovo dugorocno. Ako kaze da je europa financijski isplativa, onda ce svi ocekivati od njega da drzi momcad na okupu, da ne prodaje igrace, pa da minus pokrije UEFAinim novcem.
    Sam tvrdi da mora prodavati kako bi klub funkcionirao, a ako prizna da klub moze funkcionirati i igranjem u europi, onda ce biti veci pritisak kada bude prodavao igrace.
  • vjeko1701
    16k
    Pa dobro al ovu priču zbilja treba imati muda "prodati". Pa bolje bi mu bilo reći da ne može uložiti niti na silu zadržavati ekipu u nadi da će europa to pokriti jer bi to ugrozilo stabilnost kluba. Ovo su baš bajke za svakog tko uzme 5 minuta da provjeri koliko su ove godine klubovi zaradili u UEFA natjecanjima.
  • Tvrdica McTvrdi
    609
    Mišković je onaj tip lika "koji ću kurac potrošit sad na ručak kad ću bit opet gladan sutra".
  • NORTE
    16.7k
    Bilić:
    "Vjerujem da je uspjeh što smo s jednim trenerom odradili cijelu sezonu.

U procesu odabira trenera analizirali su se treneri u periodima od 40-55 godina koji igraju kako mi želimo igrati. Uzeli smo trenere koji nisu u ligama petice. Na koncu smo odabrali pet imena, a Garcia je među njima bio prvi izbor."

Oni se hvale time da su imali trenera cijelu sezonu, a doslovno su morali trpit Gattusa par mjeseci jer im je rekao da odlazi bez potraživanja na kraju sezone, a oni nemaju prebijenog centa.

Kaže treneri iz liga petica im nisu bili opcija. :rofl:
    Kako komentirati ovo?
    Gle čuda doveli onog iz hnla (koji ih je pobijedio), jedva skupili za odštetu.

Gattusa su doveli samo zbog Kalinića kojeg je trenirao, inače im takvo ime nikad ne bi došlo.
    U tih pet opcija sigurno im je vrlo visoko bio i Kovačević, sve do pojavljivanja priče da pregovara s dinamom.
  • Dzoni
    1.5k

Nemoj tako, naši HNL klubovi su pametniji od svih drugih budala u Europi koji plaćaju cijelu jesen i proljeće da igraju u Europi, još stimuliraju svoje igrače da donesu nekakvu siću od Europe, trebaju doći u Hrvatsku vidjet kako se vode klubovi, možda će i oni nakon toga postati iznad Europe i pametnije voditi klub.
  • Ludovic IX
    8.9k
    Kaže miskovic, nije u grupi ko u pretkolima di ti plate za igranje vec je to trošak od 200k po utakmici. A onih par milja za ulaz valjda njemu za troškove jacuzzia ide pa zato nema za klub. Kakav je to lik.

Rijeka si budžet osigura ulaskom u skupine EL a vise od pola budžeta sa skupinama ECL ali njemu je to onak bezveze..sere li ga sere
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Ne spominje ni prihod od ulaznica i ostali prihod koji ide na dan utakmice :grin: Zivi u nekim drugim vremenima gdje su mu valjda vjerovali na majkemi.
  • nemapredaje
    5.4k

Zabrijao si.

Šifi je forte upravo bila igra s loptom.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    pa baš, to mu i ja govorim
  • Droljo
    17.3k
    Ajd dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.