• Izet Hajrović
    5.6k
    Vjerujem da su i europske momčadi ozbiljne, Real je dao igračima veće bonuse nego za LP. Čim je velika para u igri, odmah je samo natjecanje ozbiljnije shvaćeno od tih elitnih klubova. Sviđa mi se ovaj format i zanimljivo je pratiti odnose snaga u svjetskom nogometu, južnoamerički klubovi ozbiljno pariraju, a i SA klubovi su blizu čisto zbog para i individualne kvalitete. Do sljedećeg prvenstva bi se i MLS mogao dići nešto pa bi bila 4 fronta po konkurentnosti. Ono što je loše na ovom SKP je kvaliteta terena, gledao sam Real - Al Hilal i to je bila katastrofa za gledati, Realovi igrači nisu se mogli sastati s loptom, toliko su se borili da ju iskontroliraju da je izgledalo kao da se igra u Gorici. Bit će zanimljivije zbog navijačkog folklora kad dođe prvenstvo na neki drugi kontinent, Ameri sami po sebi nisu ludi za nogometom.
  • Dzoni
    1.5k
    Meni je isto zanimljivo čak pratiti utakmice na svjetskom klupskom prvenstvu, ali se vidi da su europski igrači i ekipe nekako sporije i ne toliko atraktivne nego inače, dosta fluidnije to izgleda od južnoamerikanaca
  • Jaro
    10.4k
    Očekujem da će tako biti prvih par prvenstavaDzoni

Hehe, ja se nadam da nece zivjeti ovo vise od jednom. Sad su Arapi izfinancirali (kako bi kupili pravo SP). Tko ce lupati pare u to kasnije?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.