• mali M
    7.8k
    Ljudi neznam gdje bi stavio ovaj članak, a čini mi se najlogičnije ovdje pa neka ga moderatura premjesti po potrebi.

Što mislite o ovome, koliko tu ima istine i slična razmišljanja.

https://lidermedia.hr/tvrtke-i-trzista/sefic-imam-300-milijuna-eura-za-gradnju-novoga-maksimirskog-stadiona/
  • Sajla
    9.6k
    navijač, firme naziva po Dinamu, ima para na bacanje - pa nek potroši koji milijun na sponzorstvo, ima mjesta na dresu i reklamama oko terena...
    previše je Beograda, portala i firmi u Srbiji u ovoj priči da bih ga ozbiljno shvatio.
  • NitkoBitan
    27.6k
    ima para na bacanje - pa nek potroši koji milijun na sponzorstvo, ima mjesta na dresu i reklamama oko terena...Sajla

Tocno to, tko mu je zabranio do sad aktivirat se barem nekako s obzirom na silan novac.

Procitao sam clanak ali bolje da nisam. Ovog ni ljudi u birtiji ne bi shvatili za ozbiljno.
  • barbax
    355
    To će biti pametni stadion. I neće biti samo nogometni, nego multifunkcionalni – za druge sportove, primjerice atletiku, a svakako i za koncerte, s travnjakom koji će se prije koncerta kao tepih moći zamotati i onda odmotati za sutrašnju utakmicu

Znači tip želi graditi atletski stadion na kojem je travnjak u roli pa se odmota kad je tekma :rofl:
    Čovjek ispred vremena.
  • miro
    6.7k
    "Podozrivost je bila obostrana. Sefić je svojedobno bio vlasnik Omega factoringa, koji je 2016. završio u stečaju. Tvrtku GNK ASG osnovao je u svibnju 2023., a potkraj prošle godine vlasništvo je prebacio na svoju drugu tvrtku, Sports Performance Tracking, koju je u međuvremenu osnovao u Srbiji. Vlasnik SPT-a je Omega holding iz Beograda, čiji su suvlasnici tvrtka GNK Dinamo ltd. iz Bouldera u SAD-u (52,63 posto) i zagrebački GNK ASG (47,37 posto)."

Zbilja ne znam što bi tu moglo biti sumnjivo :lol:
  • mali M
    7.8k
    Ma meni je čisti žmukler frajer, puno bedastoća i čarobnih ideja, a malo rezultata... Zato me i zanimalo jer netko zna što više ili frajer samo lupa kakva bi on čuda napravio "samo da mu daju"... Ok
  • Crle
    1k
    Pročitao članak jučer i toliko sam bio očaran da ga nisam htio ni dijeliti. :grin:

Jedva čekam konobara koji mi donosi pivu na mjesto na tribini. Valjda će ih biti bar 200 da stignu odnjeti narudžbe do poluvremena.

A očito ima neki cilj čim je sada "sa sumnjom i provjerama" pristao na intervju i spominje stadion. Plus još GNK u naziv u zna se čije doba.

Možda je i ok. No meni ovako na prvu baca sumnju. :smile:
  • Zoran
    217
    Ovaj bi radio atletski stadion, a mi jedva cekamo sa se rjesimo atletske staze. Nadalje stadion u Sesvetama bude prije gotov nego Kranjceviceva ( kak da ne, tamo je isto stadion koji treba srusiti, a kamoli sve ostalo). Ovo poslovanje njegovih firmi detaljnom analizom cijela Zagrebacka porezna uprava ne polovi do kraja godine. Ma fik prodaje fore, ocito je zeljan paznje. Kao sto je i neko gore napisao nek pocne sa nekim sponzorstvom u kluba pa cemo vidjeti kako dalje.
  • Dzoni
    1.5k
    Čisto prodavanje magle, nek se dotični sa svojim GNKovima drži dalje od Maksimira u krugu od 50km
  • Robi T
    297
    Znači Grad i Vlada financiraju novi Maksimir pola-pola.
    TT je na presici izjavio da nisu htjeli to ponuditi nekom privatniku jer bi mu se ta investicija isplatila za 40ak g.
    E sad,ako bi privatnik ušao sa svojom lovom onda nema govoru o futsal dvorani,košarkaškoj dvorani,atletskom stadionu i svemu ostalome kaj se planira napraviti.
    Vjerujem da bi onda bili izgrađeni shopping centar i hotel kako bi se investicija čim prije isplatila i bila profitabilna.
    A da ne spominjem prometni čep koji bi nastao.
  • K3p
    303

Lik je pripuzov igrač... tako da što dalje od dinama.
  • jedan u nizu
    13.7k
    Jeftini spinovi samo da se opet u javnosti pokrene polemika oko toga treba li javnim novcem graditi stadion.

Samo mi je cudno kako je rano krenulo s tim. Ocekivao sam takve stvari za godinu i pol kada Kranjca bude pri kraju, pa da se Maksimir krene odgadati sa nekim gradanskim inicijativima i protivnicima, prosvjedima i skupovima, jer eto, mi slijepci ne vidimo da ima privatnika koji bi gradili stadion i zaradivali na njemu (a ne grad i klub) koji bi ujedno imao i konobare koji nose kokice i pivo na sjedalo ...
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ne bih se cudio da iza lika nema analitike nego outsourcing kao onaj "AI" koji je nedavno propao
  • PetkoDaniOršaGol
    260
    Ovdje USKOK i ostale institucije imaju posla samo na temelju ovog članka... al glavno da je on provjerio novinara... svašta.
  • jakov1
    701
    Sto ako je to ovaj nas koji ima doktorat u IT i bavi se analizom podataka, pogotovo podataka vezanih za nogomet i radi napredne modele za predikcije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.