• Dani Olmić
    1.7k
    Ajde Zvone, dopeljaj i Belju i Miereza, pa neka izgori i Zona i Zagreb :fire:
  • Keyser Soze
    14.2k
    Zanimljiv je ovaj dio teksta da će Boban čekati Belju do kraja roka ako treba, mogao bi stvarno Kule bit prvi napadač :sweat:
  • Makedonion
    37
    Dobar je Kule, ali je igrac "na silu". Srcan je i drzak, svidja mi se njegov mentalitet, ali ne mogu mu vjerovati da ce odluciti utakmicu. Jednostavno nema tu lucidnost.

Kule je ubojit kad mu Petkovic otvara prostor. Jos ce ispasti da bi i Kule i Kanga igrali bolje zajedno u sustavu s 2 napadaca.
  • NORTE
    16.7k
    Nisu Beljo i Mierez jedini napadači na tržištu.
    Naravno da u kolovoz ne smijemo ući samo s Kulenom, moramo do tad dovesti barem jednog špica boljeg od Kulena.
  • crophantom
    872
    Pa dobro, u prošlom sustavu Kuletu nikako nije odgovaralo biti solo špica.
    Ja vjerujem da naša igra sad neće bit bi slična toj, zato je bezveze uopce usporedivati.
    Nije Kule za prvog napadača Dinama, ali nije ni totalna taraba.
  • ElDorado
    4.4k
    Prvo Kuleta se stalno gleda kroz prizmu Petka a on to sigurno nije. Drugo Kule je jedini nas igrac kojeg mozemo prodati za neke malo bolje novce. Trece Kule ima prostora u igri koja ce mu u 16 otvarati dovoljno prostora.
    Ne znam zake se stalno gura Topića kao treceg napadaca samo zato jer je odigrao pod Biscanom nesto malo i to grozno. Topic je krilo.
    Sigurno je da se traži još jedan napadač i da to nije Mierez.
  • Yovitssa
    896
    Malo je delikatna situacija s kupnjom napadača...

Meni je osobno Beljo prvi pick, ali od samog početka priče malo mi sve skupa "smrdi" (em što je preskup, em što trener Augsburga računa na njega). Nekako mi se čini da smo sve dalje od te opcije.

Mierez, s druge strane, po meni ne bi bio problemu smislu obeštećenja (Arapi mijenjaju igrače k'o čarape :-)), ali problem bi mogla biti plaća - ima oko 2 mil eur godišnje, a Boban je stavio "cap" na 750k.

Treća opcija - i tu ne sumnjam da Boban ima asa u rukavu, je jednostavno lutrija. Teško je procijeniti kako bi se stranac snašao, hoće li biti novi Anderson Costa i sl.

A napadač nam je trebao još jučer...
  • Olmic
    4.8k
    Teorije nema da ce Boban riskirat s Kulenovicem kao prvom spicom. Ako ne uspije do 28.6 Belju ide odmah po drugog napadaca
  • Makedonion
    37

Kule bi sigurno bio na meti vise klubova da je pozvan u repku. Ali ima razlog zasto ga Dalic nece zvati unatoc tome kaj je Kule imao sezonu karijere.

Kaj se tice mogucih prinova u napadu; osim Belje, ne vidim da ce to biti neki Hrvat. A onda je opet upitna kvaliteta, i kako ce se prilagoditi na nase oranice. Jedva cekam vidjeti s kime ce me Boban iznenaditi.
  • Tvrdica McTvrdi
    586
    Počinjemo 2.8., tako da i da traje još 2-3 tjedna nije toliki problem, ali treba naravno imat plan B i C. Ja sam lijepo rekao Džeku;)
  • Slepicka
    122
    vise me apsolutno ne zanima ovaj, onaj..svi imamo neka svoja misljenja i favorite, ali ne pita se nas na kraju krajeva..
    Zelim da se dogodi sve isto kao sa Villarom, navecer bomba, nitko od novinara prije nista ne zna i sve je gotovo unutar dva dana. Neki kapitlac za spicu i stopera
  • Orc123
    12.1k
    Novinari vrte jedne te iste igrace jer informacija nemaju. Tako je i Villar iskocio vec kad je bio u Zg.....izmisljaju da bi ispunili normu, pogotovo Nicota. Siguran sam da su i drugi napadaci u igri....

Moris, Beljo, Mierez, tu i tamo jos nekog kog znaju ubace....
  • Nolifer
    11.6k
    Može Beljo i Ramon, taman da se bore za devetku. Makar devetku bih dal Kuletu, jer je Dinamovac i dulje tu i iz respecta...
  • Dani Olmić
    1.7k
    Nadam se da se Zvone nece previse zakacit za Belju i cekat ga do kraja roka, da ne bi ispalo da ga ipak ne dobijemo i onda Kule bude prvi napadac :sweat:

U tom slucaju nebi puno dobili u smislu ofenzive a to nam je i vise nego potrebno
  • crophantom
    872
    Mene puno vise zanima da se dovede vise taj bek koji dolazi i neki stoper što je prije moguće.
    Obrana i veza se moraju uigrati i tu ce trebati vise vremena, napadača ce se od svih pozicija najlakse uklopiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.