Do kada cemo govoriti lazi i narative ljudi koji se razumiju u nogomet kao Marica u krivi k...? — rokikaciga
Zadržali bi klauna Kangu, a riješili se prvog strijelca zato jer je domaći dečko. — Mr Anderson
jednostavno mislim da on nema mjesta,a sto se tice oklade prihvacam — luka modic
Fabio mu je unosio mentalni nemir sa Kangom.. — rokikaciga
Odlicno mi je kako seciras samo manji dio svakog komentara i onda slavodobitno imas sarkastican komentar kojim vodu tjeras na svoj mlin. — rokikaciga
Odlican u kratkim dodavanjima, osvaja duele, svaki peti udarac (neovisno otkuda) je gol... — rokikaciga
em je on jedini mogao igrati većinu sezone — mali M
Kanga mi se više ne uklapa u ovaj naš nogomet, ali da je njega pokenjalo onih 6 stativa i par asistencija gdje se držao za glavu šta su fulali Kač, Rog i Miške pričali bi o liku koji u 15 utakmica ima 9 golova i 3-4 asista i nebi nitko vodio borbu Kanga vs Kule. — mali M
ja vidim nacin na koji Kule pridonosi nasoj ekipi. — rokikaciga
Da je pogodio neke zicere koje je fulao — GeneralNapoleon
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.