• Brusa
    3.8k
    hvala na grafu.
    zauvijek ili dok ne prihvate moju okladu, pa se onda sami odlogiraju.
    Tako se pisalo neveliko kako Kanga za razliku od Kuleta dobiva duele i slične gluposti, a kad je @Krizy bacio statistike, morali su zašutjeti.
  • mali M
    9.2k
    Dobar prijatelj u srednjoskolskim danima mi je bio bivsi junior Dinama. Kakvi izlasci, tetovaze, nezdrava prehrana i slicno. Cisti profesionalizam.NitkoBitan

Iste imam i ja i ti nekoliko njih.. neki s tetovažama neki bez.. bilo je istetoviranih koji su bili profići na entu i bilo je netetoviranih koji su bili vucibatine.. ipak na kraju presudi talent i voljni moment a ne takve gluposti... Sve ostalo su osude
  • Dadox
    1.2k
    Dakle nisam osudio nego
    posumnjao kao što sam napisao.I nije isto čini li to klinac s 17 godina ili neko s 30 ili 40.Možda si mlad pa ne razumiješ.Znaš kaj bi mu Ćiro reko da mu se takav pojavio u kabini?
  • rokikaciga
    8.3k
    ako je jedan od najgorih skakaca zasto je medu najboljima (top 10%) medu napadacima?

Jedan Muller izgleda s loptom kao da nikad nije igro na skolskom nogomet, cijepljen od sporta covjek...covjek je jedan od najboljiu ofenzivnih igraca ikad. A kad ga gledam kao da se spotakne na svaki gol ili asistenciju.

a protiv koga ide u zracne duele? Protivnickih krila? Ne kuzim te?
  • mali M
    9.2k
    Dakle nisam osudio nego
    posumnjao
    Dadox

Hahahahha a i ja se dam navuć.. maloprije sam ti napisao da imam prek 4 banke... Uglavnom samo ti dalje sudi, nedem više u ove bedaste rasprave...
  • Dadox
    1.2k
    Ma svaki bitan duel izgubi u skoku za razliku od Petka.Nemre igrača primit na leđa poput Livaje i Petka,a ima tu građu.Meni to nije dovoljno osim za 3.špicu kad vodimo 3-0 i odmaramo prvu dvojicu.Inače,radije ga držim od Kange i sličnih stranaca.
  • Brusa
    3.8k
    Možeš li mi molim te napisati tko bi po tebi bile idealne prve dvije špice dinama?
  • rokikaciga
    8.3k
    Nemre igrača primit na leđa poput Livaje i PetkaDadox

Jer nisu isti profil igraca.

a ima tu građuDadox

Nema. Petko ima valjda najmanje 10kg vise od Kuleta, a Livaja je nabijen i ima noge tri puta vece od Sandrovih.

Kao Marica u krivi....
  • Dadox
    1.2k
    Daj ne budi smiješan sa statistikom kao nečem jedinom relevantnim.Pa ona puno otkriva,a skriva ono najbitnije.
  • Dadox
    1.2k
    Frigan i Beljo.
  • luka modic
    909
    Kule u Dinamu moze biti jedino 3i napadac i to je svima jasno,on i Topic bi se trebali borit za to mjesto i tjt
  • Zagi
    13.7k
    Daj Mierezov graf iz zadnje cjelokupne sezene prije prodaje.
  • Dadox
    1.2k
    odlično,nisu isti tip i takav nam nije potreban.Kakav je tip? Jel brz? Jel može podvaliti ili kaj?
  • Paggini
    74.5k
    Jedan dan bez transfera i odma krene Kule vs Kanga
  • rokikaciga
    8.3k
    MGKTg07.jpeg

Znas kaj moze? Utrpat 20 komada u sezoni :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.