• VolimDinamoOo
    21
    hvala na infu, popravio si mi dan odmah
  • BPAM
    140
    Di je MPV?
  • scooniepenn
    4.9k

Nitko sretniji od mene ako se napokon pokaze na pripremama i bude 2. desno krilo.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    iskreno, osjećao bih neki žal da ga otpišemo bez poštene prilike ili barem posudbe da se dokaže
  • skener
    3.7k
    Danas bi mogao biti jedan miran dan u uredu, novinarima neće biti lako ispuniti normu tekstova
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    vec lupaju kako od Belje nece za sad biti nista pa su si tako otvorili mogucnost izbacivanja sranja do daljnjeg i bacanja imena ,zono stay calm i ne nasjedajmo. Neki dobar vibe nam je ovdje u zadnje vrijeme. Nemojmo to zajebat
  • Vedraca
    165
    vid zbilja nest Sam zabrijo da je 24 hmm...jbg i izgleda mladji na slikama od Radeljica
  • mali M
    7.8k
    iskreno, osjećao bih neki žal da ga otpišemo bez poštene prilike ili barem posudbe da se dokažeJos-Optimus

Morao sam tražiti koga je Scoonie spomenuo jer sam mislio da pišete i Špikiću pa me skoro prehitilo :rofl:
  • Makedonion
    12
    Pozdrav Dinamovci!

Nisam dugo pisao, ali citam Zonu cesto.

Dinamo treba imati 3 napadaca. Pitanje je hoce li Kule biti prva ili druga opcija. Treba razmisljati i o trecoj opciji, o poziciji koja je ove sezone trebala biti Brodiceva. Ja bi kao trecu opciju htio ili Zlatana Koscevica ili Bartola Barisica.

Zapanjujuce mi je koliko sam clanaka procitao o obojici, a na kraju su pali u zaborav. Jedan je imao veci nos za gol od Sukera, drugi je trebao biti novi Ibrahimovic.

Barisic ima 22 godine, u 60 utakmica ima 23 gola (postize pogodak svake 153 minute). Ima iskustva iz Hrvatske, Slovenije, i Slovacke.

Koscevic se nije bas naigrao kroz karijeru. U 14 utakmica ima samo 2 gola, ali je i dvije godine mladji od Barisica.

Obojica su bili "ubojice" u mladjim kategorijama. Nisam bas popratio kako su se snasli u tom tranzicijskom periodu, ali mislim da bi treci napadac trebao biti mlad igrac koji bi se kroz trening i minutazu pokusao nametnuti treneru.

Moj izbor bi definitivno bio Barisic.
  • E46
    1.5k
    brzo bi mi propali sa tim opcijama u napadu, a ne moras se ni pitat oce kule bit prva opcija, naravno da nece jer to ni ne zasluzuje bit, dovest cemo pravog kapitalca u napadu i mozda jos jednog igraca boljeg od kuleta tako da kule ako i ostane 3. opcija vjerojatno
  • Makedonion
    12

Po meni - prva opcija treba biti kapitalac, druga Kule, a treca netko jeftin, mlad, i zeljan dokazivanja. Propali smo prosle sezone kad nam je od rujna do ozujka Kule bio jedina opcija.
  • Shkera
    248
    Screenshot-20250619-101457-Word.jpg

Mmaee i Cordoba su bili jučer, znam da je bilo pitanja oko toga.
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Index pise da Ivanuseca doslovno tjeraju iz Feyenoorda. Prodat Hoxhu i vratit dite materi..
  • scooniepenn
    4.9k

Definitivno, i zal i razocaranje. Ako ga itko moze posloziti i izvuci iz njega maksimum to je Kovacevic. Rekao bih da je on jednostavno neobradjen i da se uz puno rada od njega moze napraviti odlicno krilo. Ako se procijeni nakon priprema da je posudba bolji izbor u ovom trenutku i to nije tragedija, jer je dovoljno mlad i dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.