• Nolifer
    11.6k

Još da je tako i s Petkom, pa di bi nam bio kraj!!!
  • crophantom
    839
    jos je Kova reko "doći ce nove Pjace", a kad ono novi Pjaca je stari Pjaca, sad tjedan dana mudriji i poniziji.
    Ali bar bi ga onda jeftino potpisali, platiti 150k prvu sezonu jer 600 je vec dobio :D
  • dmil
    732
    pa hipotetski da. Mozda je skuzio da nece naci klub koji bi ga toliko placao i da mu je suden neki klub u Turskoj/Saudiskoj Arabiji, pa mu je bolje zaradivati dobre novce u Dinamu.

Nebi me cudilo ni da ga je agent zapravo nagovorio da ne pristane na Bobanov prijedlog jer je mislio da će mu moći naci bolji angazman drugdje.

Ali opet to su sve neprovjerene informacije, ali zanimljiva hipotetska situacija.
  • Paggini
    54.6k
    Tarzan Pjaci prije dva tjedna: "Ma sta te boli kurac, znas koje pare ću... ćemo okrenut bratski, zajebi Dinamo i brojanje svake lipe, vidi Brunu koje pare će dobit, a kamoli ti koji ne pušiš"

Tarzan Pjaci jučer: "E Marko, jel imaš još broj od Bobana, jel ti bed nazvat ga?"
  • crophantom
    839
    Ma neznam jel bi Boban pristao na to, ne čini mi se lik koji lako prelazi preko stvari.
    Ali s Pjacine strane siguran sam da je situacija pino teza nego Petku, Petku je bio teski zicer da ulijeću neki Turci ili Arapi i da ce si napuniti džepove, Pjaca mislim da bi dole nema bas kruha kojeg bi htio dobiti.
    Al jbg, tak je odlučio, nek se nosi s tim
  • Olmic
    4.8k
    ispod koje objave
  • rokikaciga
    2.3k
    Ak odjebe Tarzana i prihvati biti đoker s klupe - objeručke bih ga prihvatio. On za tempo srijeda-subota više nije, ali je kvalitetom sigurno igrač za Dinamo i može pokriti sve tri pozicije naprijed. Samo je pitanje koliko bi Boban i Kova bili spremni na taj manevar.
  • NitkoBitan
    27.4k
    Hahaha da ga vratimo nakon kaj smo mu isplatiti otpremninu :rofl: :rofl:
  • Jay
    1.8k
    Može, ugovor na godinu dana i plaća 1 euro
    Čudno stvarno da ga nijedan ozbiljan klub ne želi skupo plaćati
  • Mali Zeus
    17.8k
    Toliko od mene na ovu temu do izlaska nekih relevantnijih informacija ili dok ne vidimo rezultate, bilo to dobro ili loše.Izet Hajrović

Ajd hvala Bogu.
  • Crni86
    11.7k
    Marko si je sam zatvorio vrata, svojom odlukom. Neka ta vrata ostanu i zatvorena. Dobio si sta si birao.
  • Patak
    3.5k
    Ne pratim baš ovo oko Pjace. Koju je odluku donio da si je zatvorio vrata Dinamu?
  • crophantom
    839
    Nije se htio odreći klauzule da pregovara o novom ugovoru od sezone 26/27, a sad nakon što mu je isplaćena odšteta za raskid da se vrati i kaže ja sam se predomislio ti bi ga primio na razgovor? Ja svog djelatnika nebi.
  • Paggini
    54.6k
    Koju je odluku donio da si je zatvorio vrata Dinamu?Patak

Odbio je micanje klauzule prema kojoj se s prvom minutom igranja ove sezone ugovor automatski produzuje za onu iducu sezonu, te mu je Boban ponudio da od te klauzule odustane pa da pricaju o produženju i uvjetima krajem iduće sezone
  • Ludovic IX
    8.9k
    Imao je 1,2 zagarantirano iduće sezone. Mi mu dali 600 i sad mu damo 250 na tih 600 i zarada od 350k.. boban bi ispo veći trgovac i od trottera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.