• Odani Zgd
    584
    Mudri bude Dinamov Livaja...u pozitivnom smislu naravno
  • Mali Zeus
    17.9k
    Bit će miljenik tribina u roku 2, 3 tekme.
  • Droljo
    17.3k
    Ak bude sve po planu bit će miljenik klupe. Ne vjerujem da će se izboriti za neku veliku minutažu kraj stojketa, vidovića i još pokojeg pojačanja što očekujem.
  • Twisted1
    814
    Video pušten sinoć u 2 ujutro u podcast 8_24 nakon kojeg se i Robert javio preko mobitela nakratko.

https://streamable.com/0yuyzv

Sretno Roberte!
  • Boysica
    867
    Da mene bar neko gleda tak kak Mudri gleda dres Dinama :cool: :love:
    Dobro došao Mudri ... :strong:
  • mali M
    7.8k
    Dečki, videl sam ga u Kauflandu u Barutancu, puna kolica zdrave hrane, niti jedan Jacky niti Heineken... Ima plus od mene :rofl:
  • Droljo
    17.3k
    niti jedan Jacky niti Heinekenmali M

Od mene minus. To mu je tek prvi.
  • Marktwain
    503
    Jel bar neku češnjovku uzeo?
  • mali M
    7.8k
    Od mene minus. To mu je tek prvi.Droljo

Doslovno sam očekivao tvoj komentar kao prvi odgovor :rofl:
  • Jurki
    17.9k
    kaj mislis kakav tek ima minus od Sammira, Bockaja i Petkovica?
  • Patak
    3.5k
    Ja sam u Teamu Mudry. Nekak sam znao da @Droljo nije u tom timu.. Očekujem od njega i Kačavende da pojedu teren svaku tekmu + 10 golova. A mjesto u prvih 11 će izboriti već na pripremama.
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Mudri - Kac - Stojke - Kule.. Gdje li smo to vec vidjeli i kakav je rezulatat bio? Svaka cast njima kao Dinamovcima, ovo je sve debeli HNL i bez pravih pojacanja ce opet bit patnja.
  • Krizy
    58.2k
    Hahahahaha
    Screenshot-20250617-234429-Facebook.png
    Screenshot-20250617-234626-Facebook.png
    Screenshot-20250617-235112-Facebook.png
  • Fan
    1.2k
    Nepopularno: Igrač koji bi potencijalno mogao vrlo brzo raditi probleme u svlačionici. Po izjavama "onaj klub koji me dovede će biti prvak" i slično vjerojatno misli da je Bog i batina.
    S jedne strane to može bit super jer puca od samopouzdanja, al ne znam dal shvaća da je došao u Dinamo kao rotacijski igrač i da će se trebat dobro namučit da izbori minutažu.
    Pamet u glavu, ukinut mu društvene mreže i samo red,rad i disciplina.
  • NORTE
    16.7k
    Nepopularno: Igrač koji bi potencijalno mogao vrlo brzo raditi probleme u svlačionici. Po izjavama "onaj klub koji me dovede će biti prvak" i slično vjerojatno misli da je Bog i batina.
    S jedne strane to može bit super jer puca od samopouzdanja, al ne znam dal shvaća da je došao u Dinamo kao rotacijski igrač i da će se trebat dobro namučit da izbori minutažu.
    Pamet u glavu, ukinut mu društvene mreže i samo red,rad i disciplina.
    Fan

Lik je navijač dinama, kvalitetan nogometaš, ofenzivac koji će imati bitnu ulogu.
    Nikakve probleme on neće radit u svlačionici, posebno ne dinamovoj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.