• NitkoBitan
    27.4k
    Ja i dalje mislim da će neki veznjaci završiti na krilima- Stojke i KačElDorado

Ne daj Boze vise improvizacija. Mislim da Boban osim pomladivanja i "hrvatizacije" kadra ide i u tom smjeru da svatko igra na svojoj prirodnoj poziciji.
  • Paggini
    54.5k
    Ja i dalje mislim da će neki veznjaci završiti na krilima- Stojke i KačElDorado

Mene ne bi čudilo ni da igramo sa dvije nominalne šestice, Misicem i Ljubicicem i isturenijim Villarom, bez nekog klasičnog lijevog krila a Stojković/Vidović budu neka hibridna lijeva krila/desetke. Nemam pojma, puno mi se kombinacija vrti u glavi
  • Dinaminjo
    1.5k
    Bozicno drvce
  • Nogo
    7.4k

Dinamo Zagreb pokušava "oteti" pojačanje FC Köbenhavnu

Prema informacijama peruanske televizijske kuće L1 MAX, Dinamo Zagreb je ozbiljno zainteresiran za lijevog beka Marcosa Lopeza, koji je prošle sezone bio na posudbi u FC Köbenhavnu. Iako danski klub pregovara s Feyenoordom o trajnom transferu vrijednom oko 9 milijuna danskih kruna (približno 1,2 milijuna eura), situacija još nije zaključena.

Novinar Gustavo Peralta Coello otkrio je u emisiji L1 MAX:

"Dinamo Zagreb ga također želi, jako, jako su zainteresirani i stavili su stvari na stol, kako se kaže."

Unatoč interesu Dinama, Peralta dodaje kako FC Köbenhavn i dalje ima prednost:

"Prioritet ima FC Köbenhavn, za kojeg mislim da će na kraju sklopiti dogovor. Ovo su zanimljive vijesti, vidjet ćemo kako će se stvari odviti."

Lopez ima još godinu dana ugovora s Feyenoordom, a ako dođe do dogovora, novi klub morat će se usuglasiti i s igračem oko osobnih uvjeta. U FC Köbenhavnu se istaknuo s ofenzivnim doprinosom te je upisao sedam asistencija u svim natjecanjima prošle sezone.

Dinamo, s 25 osvojenih prvenstava i 17 kupova, želi dodatno pojačati kadar za nastup u Europskoj ligi sljedeće sezone, a Marcos Lopez bi mogao biti važan dio te slagalice — naravno, ako im uspije preoteti ga FCK-u.
  • NitkoBitan
    27.4k
    Mozda je zato zapelo sa Vinlofom, odnosno malac je na cekanju :chin:

A ovaj Lopez ak je dobar u Danskoj i Copenhagenu onda ce bit dobar i ovdje. Intenzitet kojim se tamo igra je znanstvena fantasika za HNL.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    hvala buraz , meni nije problem Danski ali nisam bio siguran da li se moze prevesti sa linka ,hvala ti puno . Ovi subse zabrinuli alinnavodno vode u utrci za njegov potpis
  • E46
    1.5k
    ovoga biram 100 puta ispred vinlofa.
  • badjibadara
    5.5k
    Klub mora podhitno izbaciti album sa slicicama za sezonu 25/26 da polovimo sve te nove igrace, vec se pomalo gubim u svemu tome.

A ovaj Lopez ak je dobar u Danskoj i Copenhagenu onda ce bit dobar i ovdje. Intenzitet kojim se tamo igra je znanstvena fantasika za HNL.NitkoBitan

Cim ga zele zadrzati, znaci da je zadovoljio. Ozbiljan bek. Obzirom da je standardni reprezentativac Perua sa 45 nastupa, pitanje je koliko bi izbivao iz kadra. To je jedino problematicno. Naravno ako ima podlogu sve sto se pise.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Zagorac, Čavlina (Posudba u Loksu?), Nevistić

To su nam 3 golmana službeno, od kojih je samo Nevistić siguran. Imam osjećaj da će se dovest golman kao i Villara, iz vedra neba.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    daj boze , meni se jako svidio . Ofanzivno bolji ,ali kako si rekao indsam nas novo u hnæ nece biti problema ni defanzivno
  • Paggini
    54.5k
    Brajko, ako ovi iz Kopenhagena misle da su glatki i da će za samo 1.2 milijuna pokupiti etabliranog peruanskog reprezentativca u najboljim godinama, a da Boban ne skuži, e pa dobro su se zajebali!!!

LOPEZ HERE WE GO

@Kujtim Shalla, ti odradi svoje također, zaprijeti se ovo ono znas vec sve
  • hb1
    119
    Baš me zanima kakvog tipa napadača će Kovačević preferirati, opet je taj glavni pick neki pokazatelj kako želiš većinom igrati prema gore, jer npr za Brunin stil igre (većinom) trebala su krila koja imaju jebenu završnicu da kapitaliziraju to što bi on otvorio + osmica i desetka iza da uđu unutra i isto to po mogućnosti urade.
    Bit će zanimljivo.
  • ShanKu
    1.6k
    Možda nam je cilj igrat bez napadača, nije to tako stara ideja... protiv Borussie iz Dortmunda na Maksimiru :cool:
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Ovo je sve super, samo naprijed, koji god od ova 2 lijeva beka dođe je dobro, i krilo i napadač mislim da nemamo brige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.