• Orc123
    12.1k
    Kaj je s Vinlofom sad? Jel ce bit predstavljen, jel to uopce rijeseno kak se pise? Vidim da ga sluzbena stranica nije zapratila ni nis.....
  • NORTE
    16.5k
    transfermarkt.com/marcos-lopez/profil/spieler/432175

Govore da tražimo lijevog beka ali da Kopenhagen ima prednost trenutno.
    Nogo

MPV samo potpiši, zvat ću te MVP ako treba.
  • Neznam
    25
    A šta je s Cordobom, se zna šta? Hoće li mu dati šansu ili i on leti?
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    njega Sam davno preporucio , bio je na pozajmnici kod njih i odlicno po meni odigrao ,sve bolje kako je sezona odmicala. Imao Sam priliku u vise navtata ga gledati u zivo. Prvo su odustali jer su htjeli jednog deugog igraca ,ta se kombinacija izjalovila ,odustali i sad opet pregovaraju sa Feyenoordom . Imaju otkupnu mislim do 1.7. meni daleko bolji i od gode a i od ovog malog. Peruanski reprezentativac
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Bilo bi mi drago da ga je neko pogledao nakon sto Sam ga prozivao na scout i ovdje . A i ako ne onda opet barem imamo nos za osjetiti igraca haha ,zona zivi vjecno
  • Omake
    9.5k
    Lokomotiva nema krštena napadača i ja računam da će kod njih
  • Ivdzo11
    7.2k
    Mudražija, Soldo, Vidović, Lisica, Varela, Villar i Goda potpisali su ugovore s Dinamom, pitanje je trenutka kad će to učiniti Vinlöf. I tu se neće stati, traje potraga ponajprije za srednjim braničem i napadačem, na tim je pozicijama Dinamo trenutačno "najtanji" i Boban traži rješenje da kvalitetno popuni te praznine. Svjetlo dana ugledale su informacije kako su Plavi zainteresirani za povratak 30-godišnjeg stopera Tina Jedvaja iz Panathinaikosa (ugovor ga s Grcima veže još dvije godine), kao i za dolazak nadarenog napadača Šibenika Lovre Kulušića (18). Uglavnom, ne smiju se ponoviti grube pogreške iz prošlih prijelaznih rokova, kad je uludo bačen veliki novac na neke igrače koji su se pokazali kao potpuni promašaji.
  • Olmic
    4.8k
    pitanje je trenutka kad će to učiniti Vinlöf.Ivdzo11

Moguce da se tu nesto zakompliciralo, a i nije neki znak da rezervni bek uzme broj koji je obicno najmijenjen svim bekovima
  • hardek
    4.8k
    Ja bi volio da se Vinlof predstavi, čisto za duševni mir
    — hardek

Bit ce danas

Not cool bro, not cool
  • San Lorenzo
    19.6k
    Red je da netko padne i na lječničkom. :lol:
  • Paggini
    54.5k
    Nisu dobro fotke ispale a fotograf otišao kući već pa će biti sutra ili neki drugi dan sigurno
  • Droljo
    17.2k

Dabac polazao zube
  • Dinamosaur
    2.2k
    nije neki znak da rezervni bek uzme broj koji je obicno najmijenjen svim bekovimaOlmic

Od kud to? Koji broj?
  • Jaki991
    299
    Ljubicic mi je bio drag dok nisam procitao da je uzeo Spikinhov broj…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.