• NitkoBitan
    28.6k
    Na krilima se cinimo popunjeni ali realnost je ta da nas od trojca Spikic, Hoxha i Cordoba napustaju barem dvojica. Ostajemo na Stojkovicu koji nije pravo krilo, Lisici koji se realnoj situaciji treba izborit za prvih 11 i na klincu od 16 godina za kog i vrapci na grani znaju da iduce ljeto odlazi u Barcelonu.

Stvarno sanjam da napokon imamo posteno krilo. Potrosit cemo mi navijaci koji euro vise u fan shopu samo nek nam Boban dovede na krilnu poziciju igraca ranga Villara ili Ljubicica, i da je po mogucnosti tamnoputi brzanac 35 km/h + haha.
  • ElDorado
    4.6k
    Kaj nije Kač u Loksi igrao desno krilo?
  • skener
    4.8k
    I, kaj cemo sutra?

Ovaj Vinlof mi je malo sumnjiv
  • recikaj86
    645
    Nije fora ovak dugo bez objave neke :angry:
  • Droljo
    18.2k
    Ovaj Vinlof mi je malo sumnjivskener

Zapali cigarlof i popij malo vinlof i da vidiš...
  • KristijanHR
    159
    jel ima jos sta za veceras ili da gasimo mobilne podatke...
  • Noel
    13k
    # ničota # germanijak # insajderi # doznajemo # saznajemo # peruanski možemo # vinlof
  • Dzoni
    1.6k

Čestitam im na tome, drago mi je da mi nismo ti od kojih je izvukao 5mil
  • mlkaskic
    256
    Jel bi Kulušić mogao odmah dalje u Lokomotivu ili mislite da smo odustali od Jagušića i da će ostati kod nas?
  • Nogo
    8k
    https://www.transfermarkt.com/marcos-lopez/profil/spieler/432175

Govore da tražimo lijevog beka ali da Kopenhagen ima prednost trenutno.
  • E46
    1.6k
    ovo je pervezan igrac.
  • Orc123
    12.4k
    Kaj je s Vinlofom sad? Jel ce bit predstavljen, jel to uopce rijeseno kak se pise? Vidim da ga sluzbena stranica nije zapratila ni nis.....
  • NORTE
    17.2k
    transfermarkt.com/marcos-lopez/profil/spieler/432175

Govore da tražimo lijevog beka ali da Kopenhagen ima prednost trenutno.
    Nogo

MPV samo potpiši, zvat ću te MVP ako treba.
  • Neznam
    26
    A šta je s Cordobom, se zna šta? Hoće li mu dati šansu ili i on leti?
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    njega Sam davno preporucio , bio je na pozajmnici kod njih i odlicno po meni odigrao ,sve bolje kako je sezona odmicala. Imao Sam priliku u vise navtata ga gledati u zivo. Prvo su odustali jer su htjeli jednog deugog igraca ,ta se kombinacija izjalovila ,odustali i sad opet pregovaraju sa Feyenoordom . Imaju otkupnu mislim do 1.7. meni daleko bolji i od gode a i od ovog malog. Peruanski reprezentativac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.