• Paggini
    74.5k
    Cuj ti našeg Godu, ravno iz Turske, mozda je sreo Petka na aerodromu :lol:
  • nwankwo646
    979
    Evo Gode drito iz Turske :lol: :grin:
  • Marktwain
    1k
    Sutra MPV.
    Do kraja mjeseca mi dajte napadača i osmijeh od uha do uha Dabca.
  • T90d
    2.5k
    Goda slikan daleko od terena, je li mu već sad nešto žele poručiti? :sweat:
  • MM17
    303
    Dabac na rubu da prasne u smijeh, ali suzdržao se. Pozdrav Dabcu, siguran sam više nego ikad da prati!
  • gledatelj
    1.1k
    Bome ekipa iz Ri se smije kako su se panja riješili. Ja se ni ne sjećam kakav je Goda, al vidim da je ekipa ovdje odusevljena
  • KtcGoat
    2.3k
    Neka je bio u Turskoj, kad krene rast kosa, krenut ce rast i samopouzdanje, a samim tim i igre na terenu!
  • don
    17.4k
    a dopizdilo je i njemu

IMG-1576.jpg
  • Paggini
    74.5k
    Pozdrav i našem Dabcu ako čita, malo se zajebavamo s njim jer je postao ikona ovog prijelaznog roka, ali s obzirom na Bobanovu radnu etiku, siguran sam da se i Dabac kida od posla u operativi, traženju, slaganju, logistici i ostalom poslu, pa vrijedi i njemu poslati pohvale
  • E46
    2k
    Kad ce vinlof? To mi je misterija. Joj kad se sjetim vremena kad se neko ime spomene u novinama pa taj isti igrac dođe nakon 3 mjeseca i to se predstavi kao ogroman uspjeh i veliki napor vafla, hvala ti Boze sto si se smilovao i sto su poterali vafla.
  • GOAT
    4.2k
    Bome ekipa iz Ri se smije kako su se panja riješiligledatelj

Zato su mu i nudili novi ugovor jer im ništa nije valjao

Klasicni coping mechanism
  • rokikaciga
    8.1k
    Jebote Dabac se vise naslikava nego moja zena na godisnjem...
  • Paggini
    74.5k
    al vidim da je ekipa ovdje odusevljenagledatelj

Mislim da nitko ovdje nije oduševljen Godom, ali su zadovoljni s njim kao backupom
  • austrijanac
    8.7k
    Drago mi je da su svi istaknuli da je glavni cilj opet titula!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.