• Dzoni
    1.4k
    Dobrodošao legendo
  • Crni86
    11.6k
    Samo ugovor na 2 godine?

Nadam se da imamo opciju da ako zelimo da se ugovor automatski produzi.
  • NVKOD
    5.4k
    Ufff, nema mi dražeg nego kad igrači biraju male brojeve na dresovima (ista stvar vrijedi i za zamjene). Odmah znaš kaj igra i koja mu je uloga na terenu... a ne 63, 45 i slični brojevi.

Vratimo male brojeve u modu.

Ima nešto romantično u tome da se vratimo korijenima nogometa, kad si prema broju znao tko je desno krilo, a tko zadnji vezni.
  • Sajla
    9.5k
    Olmo, Torrente, Villar - kao da primjećujem jedan trend za kojeg se nadam da će se nastaviti, naročito ako uzmemo u obzir stručnjake koje smo doveli u akademiju. Dinamo neće privući prvotimce španjolske reprezentacije, ali kvalitetne pojedince iz drugog ili trećeg ešalona nositelja te putovnice, igrače koji ne mogu igrati zapaženu ulogu u top klubovima liga petice ili mlade talente koji traže najbolji put za svoj razvoj - mislim da je Dinamo izrazito dobar kandidat za dovođenje takvih igrača i da postoji veliki stupanj komplementarnosti. To nikako ne znači da trebamo imati 5 Španjolaca u momčadi, ali dovesti svake 2-3 sezone ovakvog igrača na poziciju gdje smo u deficitu... Sviđa mi se ovaj pristup!
  • rokikaciga
    2.2k
    kakvi smo navijači. :hearts:Paggini

Dobronamjerni :heart:
  • Dani Olmić
    1.6k
    Dobrodošao majstore, povedi nas :heart:
  • Droljo
    17.2k
    Da malo razjebem atmosferu. :rofl:
    Koliko vremena treba proći od ovoga što sad čitamo sa srćekima :heart: do španjolske prevare koja ne trči za ogromnu plaću?! Pavića dajte slipci :lol:
  • M94
    1.7k
    A Oliverasa nije pitao za Dinamo? Hmmmm...

Sretno, mislim a i nadam se da smo uboli kapitalca.
  • Goncalo Santos
    6
    Sofascoreu treba neko vrijeme da prepravi to, do 2027. je imao s Granadom ugovor, tako je pisalo i za Mudražiju, Lisicu... ugovori iz bivših klubova, prema Sportskima, Villar je potpisao na 4 godine. Ne piše u početku ni iznos transfera, to oni kasnije dodaju.
  • Pacho
    1.6k
    Vamos
  • bbbb19
    1
    Cek kako je Villar najvazniji igrac Granade a odigrao 2340 minuta od 3780? Znaci po minutazi odigrao 26 cijelih utak od 42??
  • Fan
    1.1k
    Cek kako je Villar najvazniji igrac Granadebbbb19

Tko je napisao da im je najvažniji igrač?
  • nemapredaje
    5.4k

Prošle sezone je ukupno odigrao 37 utakmica u La Ligi (od mogućih 42), a započeo 26, prosjek mu je bio 64 minute po utakmici.

Bio je treći u momčadi prošle sezone po preciznim dugim loptama, treći po udarcima na vrata, prvi po uspješnim obrambenim duelima, drugi po napravljenim prekršajima (imao je problema i s kartonima).

Dakle nije najvažniji, ali rekao bih na prvu bitan član momčadi, a posebno u defenzivnim zadacima što mi se sviđa
  • Tranzicijski Napad
    528
    Evo malo nesto o njemu

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.