• Noel
    12.7k

Ljubičić u intervjuu spominje dolazak na početak priprema tako da bi i on trebao bit danas..
  • Stara Pešča
    156
    Najjače pojačanje ovog prijelaznog roka bit će špica
  • Mali Zeus
    17.8k
    ↪hardek dijelim zelju. Taj transfer me najvise kopka, jer ga Dinamo jos nije zapratio. Inace prate 263 profila, stalno gledam hoce li skociti na 264. Moram si zivot nacVolimDinamoOo

Vjeruj nema života bez transfer rasprava.
  • E46
    1.5k
    Niko smisli mi nesto sa logaritamskom funkcijom, derivacijama ili integralima, može i kombinacija, a ja deckima kazem vrijeme.
  • Orc123
    12k
    Mislim da ce danas biti predstavljeni svi, odnosno i Ljubo, Vinlof , te Goda.
  • Mali Zeus
    17.8k
    Godilo bi mi da danas bude predstavljen Goda.

I'll get my coat.
  • Crni86
    11.6k
    Dajte i objavu ktcovog novog ugovora danas

Stavio covjek na ig opis loading.
  • Ludovic IX
    8.9k
    I to je 90% kadra kako je rečeno. Da jos dodju 3 igrača, to je tih 10% na 30 igrača koji idu na pripreme
  • Slepicka
    90
    pa i Goda ima ugovor do 30.6. pa ce biti predstavljen.. ako Ljubo ima ugovor onda u praksi ne bi smio ni na trening sutra, a dolazi, nema to veze, to su formalnosti oko datuma ali smije biti potpisan u novom klubu i prestavljen
  • Noel
    12.7k
    Ajmo onda i danas dva napadača i stopera pa da može i Zona na zasluženi kolektivni godišnji ..
  • badjibadara
    5.5k
    Kakav samar kvazinovinarima & "insajderima" :lol:
    Ovakve poslove volim, u tisini, da nisu meksicka sapunica, bez previse natezanja.
    badjibadara

Ovaj transfer je jedan veliki šamar svim kvazi novinarima i insajderima koji nisu imali apsolutno nikakve informacije o dolasku Villara dok sve nije bilo gotovo.skener

Bro
  • hardek
    4.8k
    Znači još su upitni Bulat, Hoxha, Kanga i Mmae što se odlazaka tiče? Mislim da ćemo iz te ekipe najlakse Hoxhu prodat. Nadam se da Bulatu nije propala ona Arabija ili šta je već bilo
  • OsamŠest
    5.5k
    Dva napadača, dva krila, dva lijeva beka, dva stopera i jedan desni bek. Skromno?
  • crophantom
    834
    Ja čekam objavu da Misic ostaje onda zatvaramo temu veznog reda, puni smo ko brod.
    Još KTC da objavi da ostaje da mentorira Jakira i ovo ostalo se može i tokom priprema.
  • Paggini
    54.4k
    Brobadjibadara

Skužili smo tko je Ničota na forumu, a i username paše
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.