• Paggini
    57.5k
    Jebote koliko dobru foru je Vidović jučer bacio da se Dabac smijao, sad me to zanima...
  • Mali Zeus
    18.2k
    Kovačević mora da se po cijele dane oblizuje kaj mu sve Boban dovodi.
  • skener
    4.8k
    Ovaj transfer je jedan veliki šamar svim kvazi novinarima i insajderima koji nisu imali apsolutno nikakve informacije o dolasku Villara dok sve nije bilo gotovo.

Također je i dokaz da info iz kluba ne cure nego sve što inače saznaju dolazi od agenata. Čim nije naš igrač odmah se o tome ništa ne zna.
  • rokikaciga
    2.7k
    Pogodio si da je fakenews :wink:

Nazalost

Termine znam odigrat s nekim sportskim djelatnicima i ponekad imam info ali ih nikad ne djelim ovdje.
  • crophantom
    1k
    Vidi ga što razvlači dres odmah na predstavljanju... strašno, čekam da neko od novinara napiše članak od par kartica teksta kako ne poštuje sveti dres, a nije do svlačionice doso.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Dabac ima facu kao da je taj tren skužio da je doma ostavio peglu upaljenu.
  • Filip Međimurje
    319
    Chat-GPT-Image-Jun-17-2025-11-42-09-AM.png
    Pital sam ChatGPT kako bi Dabac izgledao da krikne AJMOOO kao Villar na onoj slici u tunelu. Nije za one slabijeg srca. :rofl:
  • Slepicka
    168
    joooj kakav dan nas ceka! jos Ljubo, Goda i Vinlof, ajmo!
  • din
    869
    naši insajderi najviše znaju za naše igrače, jer smo zapravo mali narod pa brzo cure informacije na relaciji menadžeri, prijatelji, rodbina, drugi igrači itd. Dok za strance nemaju takve "veze"
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Jebote koliko dobru foru je Vidović jučer bacio da se Dabac smijao, sad me to zanima...Paggini

Mislim da je jučer Dabac umro od smijeha kad je vidio Vidovićeve traperice.
  • crophantom
    1k
    možda nas iznenade ko i s Španjolcem, pa sleti i neka špica ili stoper.
    Lijeve bekove bi zadnje predstavio, ta pozicija je zaslužila ceremoniju na Maksimiru, da vidimo malo kako tehniciraju na centru.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Kad će Ljubičić? Čovjek je prvi dogovoren, a izgleda da će biti zadnji predstavljen. :smile:
  • badjibadara
    6.3k
    Sad će malo usporiti zbog izvlačenja parova nove sezone, ali kad popodne dodaju gas pa kažu novi igrač Dinama je …
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Moglo bi danas bit još predstavljanja pošto sutra kreću pripreme. Lako moguće da bude Ljubičić predstavljen pošto već znamo da je naš igrač, a možda i Goda i Vinlof. Vidjet ćemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.