• Izet Hajrović
    5.5k
    Joško Jeličić je za Mmaeea izvlačio statistiku kako ne ulazi u duele i da je to kao njegov najveći problem. Tu smo to isto potvrdili, mnogima nije bilo jasno točno što se dogodilo jer prema statistikama iz Ferencvarosa s tim nije bilo nikakvih problema, dapače, bio je odličan. Dakle, prema statistici u HNL-u, Mmaee osvaja ukupno 2.1 duel (53%) , a od toga 1 na tlu (52%) i 1.1 u zraku (53%). Treba naglasiti da je taj segment igre značajno poboljšao u drugom dijelu sezone. E sad, dolazimo do Medića koji je igrao za momčad koja se bori za ostanak, momčad koja ne dominira i gdje je logično da stoperi više ulaze u duele s napadačima, nego u slučaju Dinama gdje držimo posjed, dominiramo i samim time stoperi imaju manje prilika za ulazak u duel. Medić u toj statistici ima 2.4 duela P/U, uspješnost 51%, a od toga 1.0 (49%) na tlu i 1.4 (54%) u zraku. Nije neka razlika, brojke su slične Mmaeeu, iako Mmaee ima prosječno desetak minuta više na terenu, ali ipak bi se od Medića više očekivalo da ulazi u duele jer igra za momčad u podređenom položaju. Doveli bi stopera za kojeg je pitanje je li bolji od Mmaeea. Od spomenutih stopera je svakako Erlić najbolje rješenje, a ovi ostali svako ima neku svoju manu. Kako kaže Noel, ako se moglo dovesti Villara, onda nam daj Zvone takvog kapitalca i na stoperu.
  • Niko1986
    2k
    Jedan školski sat.
  • Marley
    4.3k
    bome da... lakse malo decki s ovakvim crnim homorom... ioanako su vec dovoljno teska vremena za mene dosla :smile:
  • Nolifer
    11.5k

A sudačka nadoknada? :chin:
  • Mali Zeus
    17.8k
    Kad danas ide objava?
  • Davieboy86
    576
    To i mene jedino u danasnjem danu zanima! :lol:
  • Dubbbrava
    853
    Villar je objava u 11:30h
  • Niko1986
    2k
    Kad danas ide objava?Mali Zeus

Morate sami izračunati danas. To da ako bude krivo mogu reći da nisam rekao na koji školski sat mislim
  • NitkoBitan
    27.4k
    Drustvene mreze moraju grcat u lajkovima, i vise nego na prijasnjim objavama dolazaka. Signal klupskom vodstvu da ocemo kapitalce!
  • Paggini
    54.3k
    Dobili smo i Dinamo social media insidere na forumu, Zono velika li si
  • Davieboy86
    576
    Rado ako nam das formulu racunjanja i par poznanica :lol:
  • VolimDinamoOo
    21
    Ja zelim momke koji ce ginut za dinamo, pa taman i da nisu kapitalci.

Covjece, jos nije ni poceo sluzbeno prijelazni (ako sam dobro procitao 22.6?), a svaki dan se sluzbeno objavljuju transferi
  • Mali Zeus
    17.8k
    Kapitalci je omiljena riječ na zoni, zajedno s prinovama.
  • skener
    3.5k
    Dobili smo i Dinamo social media insidere na forumuPaggini

Još nam samo treba netko tko dežura ispred doktorovih vrata
  • OsamŠest
    5.5k
    Jedan školski sat.Niko1986

Kaj, prva ili druga smjena?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.