• Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Govori se o 20, ali realno oni u 30 godina imaju jedne skupine i jednu titulu više od Rijeke. Oni su gotovo cijelo razdoblje RH treći klub.
  • Droljo
    28.7k

Ali su u jugi bili prvi. Nemreš pamtit samo zadnjih 30 godina
  • vjeko1701
    25.3k
    To bi bila 2. Rijekina titula u 7 godina u odnosu na Hajdukovih 0 u 20 godina.

Vjerojatno 5. skupina europskih natjecanja u 14 godina u odnosu na Hajdukovu 1 skupinu u 20 godina.

To bi Rijeci bio ukupno 9. trofej, 10. ako osvoje duplu krunu u zadnjih 20 godina u odnosu na Hajdukova 3 trofeja u istom periodu.

Kradem sam od sebe, pa nek se procjeni koji je drugi najuspješniji klub u Hrvatskoj.
  • Rex Ramae
    4.3k
    Dišpet > trofeji
  • mali M
    10k
    moram priznat da se stvarno slažem s Vjekom. To mi je kao da će Ipswich Town slijedećih 200 godina tvrditi da su šampioni i da su veliki klub jer su jednom u povijesti '62 osvojili naslov..

@Droljo nemreš pamtiti ni unatrag sto godina da bi nekome osjećaji nebi bili povrijeđeni. Ajde da su u jugi bili narodni klub kao Dinamo i takve vrijednost, a ne oni su još bili Titekov klub.. zato se i danas pamti i Građanski zbog istih tih narodnih vrijednosti i borbe za "više od nogometa".
    Doslovno oni meni nikad neće biti uspješan i velik klub jer su režimski klub.. Bili i dan danas ostali, samo pod drukčijim režimom
  • Droljo
    28.7k

Ak dobro pamtim imaju 7 naslova jugo lige, mi 4 a rijeka 0.
    jer su režimski klubmali M

To svjesno veliš pokraj franceka i croatie? Nije lijepo...
  • Ludovic IX
    11.8k
    Dok je francek bio živ, oni su imali samo jednu titulu manje od nas..i lp koja im je donesla 3 budžeta ali su imali svoja 4 mamica koja su ih unistila
  • E46
    2.1k
    kolko je trajalo to franjino simpatizerstvo croatie? Par godina dok nije umro, a i tako su srozali klub on i canjuga da ga skoro danas ne bi bilo. A vidis rezimskom klubu hajduku se to ne bi moglo i ne bi smjelo desiti da potone do te mjere da ga nema, bas zato je rezimski klub.
  • Droljo
    28.7k

Ja samo velim da nemamo mi šta nekome govorit da je režimski klub.
    Ne želim više na tu temu. Hvala
  • Hnlovac
    6.1k
    Stari moj kaj ti znači 20 godina

1975. se evakuira Saigon usred Vijetnamskog rata, Pol Pot vlada Kambodžom a 20 godina poslije imamo Plejku 1, Seinfeld i Prijatelji se vrte na TV i osnovane su Spice Girls

1991. je još postojao Sovjetski savez, 20 godina kasnije izašli su Skyrim i portal 2, te Xmen film i Mamurluk 2, na radiju Adelle i PitBull

1995. su još kokarde bile u Kninu, 20 godina kasnije sigurno netko u Kninu igra Fallout 4, sluša Uptown funk ili Eda Sheerana

U 20 godina likovi nisu 1 titulu osvojili i tih 20 godina se vrte u krug
  • Mali Zeus
    21.5k
    Ne želim više na tu temu. HvalaDroljo

Hvala tebi.
  • Mali dioničar
    20.3k
    to franjino simpatizerstvo croatieE46

Simpatizerstvo?

Čovjek je bio kum kluba i sportski direktor.
  • Droljo
    28.7k

Lijepo da imaš nešto za reći. :starstruck:
  • Mali Zeus
    21.5k
    Ja te pohvalim i zahvalim se, a ti tak.
  • Droljo
    28.7k

A kak srce? Samo lijepe riječi izlaze iz moje tipkovnice...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.