• scooniepenn
    4.8k
    Kad vidim Livaju da igra bos padel to mi je u rangu kad netko na tenis dođe u natikačama. :groan:
  • OsamŠest
    5.5k
    U ponedjeljak sam sa Livajom bio na padelu, a u srijedu na okupljanju Dinama.
  • scooniepenn
    4.8k

Apsolutno, to je uvijek najveće pitanje. Ne pratim redovno 1. NL pa da mogu procijeniti koja je Brkljača trenutno razina. Samo me iskreno ne bi čudilo da ako bi se i išlo na sporazumni raskid da na 1/3 neće pristati jer u klubovima koje spominješ će teško i 100.000 po sezoni vidjeti.
  • Nolifer
    11.5k
    Zatišje pred buru... :fire:
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Idu kompić s padela, Gamba i Gego a ja sam u obrani , i derem se Valinčiću da ostane u napadu.

Erlić, 16.09.2025., SN
  • nemapredaje
    5.4k
    karta šahaDroljo

giphy.gif
  • Žan
    596
    Luis Suarez?
  • The Undertaker
    8.2k
    Svi ti naši "skupi" igrači (gledajući kolektivno a ne pojedinačno) koji su kao bili preplaćeni su svoje plaće zaradili, što igrama u Europi što transferima. Vidit ćemo koliko će zaraditi ovi "jeftini" koji dolaze.
    Zamjeniti ćemo skupe igrače jeftinijim i očekujemo da će biti bolji? Šanse za to su 10%. Lukav plan, toliko logičan da je nevjerovatno da ga se netko prije nije sjetio.
  • badjibadara
    5.4k
    https://www.index.hr/sport/clanak/ajax-otpisao-igraca-kojeg-zeli-i-dinamo-stigle-su-mu-ponude-iz-njemacke-i-engleske/2681367.aspx?index_tid=712745&index_ref=clanak_sport_najnovije_d

JAKOV MEDIĆ (26) vrlo vjerojatno više neće nositi dres Ajaxa. Hrvatski stoper, koji je otvoren za odlazak iz Amsterdama, izazvao je konkretan interes više klubova s dna Bundeslige i iz vrha engleskog Championshipa. Ranije se spominjao i interes Dinama.

Ajax ga ne želi

Medić je bio jedan od dvanaest pojačanja koje je doveo sad već bivši sportski direktor Sven Mislintat, koji je iz kluba otišao u nemilosti. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u njemačkom Bochumu, gdje je upisao 23 nastupa u Bundesligi i postigao jedan pogodak.

Medić je rođen u Zagrebu. U mlađim kategorijama igrao je za Hrvatski dragovoljac i Zagreb. Odatle je otišao u niželigaše Lučko i Vinogradar, pa je 2018. prešao u Nürnberg. Igrao je na posudbi u Wehenu, a 2021. je za 400 tisuća eura prešao u St. Pauli.

Neće biti preskup

Nakon dvije sezone prodan je za tri milijuna eura u Ajax. Za amsterdamski klub prošle je sezone odigrao devet utakmica i zabio jedan gol, a ove sezone bio je na posudbi u Bochumu, koji je ispao u drugu njemačku ligu.

Odigrao je 23 utakmice u Bundesligi i zabio jedan gol. Transfermarkt ga procjenjuje na dva milijuna eura. Nizozemski mediji već su prije pisali da Ajax ne računa ozbiljno na hrvatskog stopera i da su ga spremni pustiti za malu odštetu.
  • rokikaciga
    2.1k
    A navodno nema niti veliki ugovor i bez smanjenja place bi upao u "salary cap" Bobana. Navodno 550 tis eura bruto.
  • Jurki
    17.8k
    nije problem u tome kaj su skupi... vec je problem kaj je njihov zenit presel prije 2 godine.
    Remont je trebalo napraviti postepeno.. nije napravljeno... sad treba sve u komadu.
    Skrsiti 25 mil eura na balerine koje skidaju gace Istri, Belupu itd. i ostaviti te igrace koji su minirali 4 trenera je zlocin ne za zatvor, vec za giljotinu.
  • blue heart 72
    2.3k
    Zanima me dal bu njemu Ajax dal slobodne papire, tak da ga skine sa plaće uz neki mali poguranac od cirka pola milijuna, tak da si Jakov lakše nađe novu destinaciju
  • Mali Zeus
    17.6k
    Pomaklo se očito zbog objave za Kužea. Prihvaćam ban kao kaznuNiko1986

:lol:
  • Paggini
    54k

Nisam od tebe očekivao ovako jeftin komentar. Jasno je svima da problem nije da Petković u formi ima 1 200 000, recimo, ali nije Petković došao u klub i odmah dobio takav ugovor nego ga je zaradio kroz godine i godine doprinosa velikim uspjesima.

Kao što će, bubam, Lisica za 3, 4 godine dobiti novi, izvrstan ugovor ako bude halao kao Oršić.

S druge strane, ugovori Moharramiju, Periću, Bočkaju, Štefulju, Špikiću, Brkljači, ovome, onome su suludi i to je stvarni problem, davati u startu bolesne višegodišnje ugovore svakom igraču koji dođe u Dinamo. Samo na te ugovore nama izleti godišnje 7-8 milijuna eura na apsolutno nikakav doprinos, a zbog tih ugovora ne žele ni ići iz kluba jer su pare predobre, ne možeš ih poslati dalje, opet, zbog ugovora.

S druge strane, po čemu su ovi novi igrači "jeftiniji"?
  • BBB Mataa998
    2.5k

Zanima me dal on ima najvisu placu u klubu a nije isporucio to sto se trazi od njega?
    Ako jest onda bi mu sigurno nasli nacin kako da izadje iz kluba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.