• rokikaciga
    2.1k
    Nemam komentara, evo.
  • Tvrdica McTvrdi
    482
    Nije, imaš novoosnovani Auckland FC i od ranije Wellington Phoenix koji se natječu u Australskoj ligi i to su profi ekipe, a ovi tu su amateri, neki ako se ne varam igraju istovremeno i ragbi i nogomet hahah.
  • Rex Ramae
    3.3k
    Stvarno je užitak gledati PSG ove sezone, uopće se ne bih iznenadio da osvoje i svjetsko.
  • Pacho
    1.5k
    PSG samara i dalje
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Užitak ih je gledat
  • Jurki
    17.8k
    Ovo kaj je Bayern napravil je sramotno.
    Ici se tak izzivljavati na amaterima, poluprofesionalcima..
    Stisni im 5 komada i cekaj kraj. Retardirani švabe, nadam se da budu ispali cim prije.
  • Olmic
    4.8k
    zasto? Jesu oni krivi kaj su ovi im protivnici? Igra se za trofej, igra se za novac, nakon duge sezone jos ih tjeraju da igraju, pa gazio bi koga kod koliko god.

Pogledaj pocetak tekme, u 10toj sekundi neuer ima loptu na centru ovi na svojih 30 metara svi, kaj da igraci bayerna stoje?
  • NORTE
    16.5k
    Ovo kaj je Bayern napravil je sramotno.Jurki

Jedina prava sramota je onih 9 komada u našoj mreži.
  • Teofil Kateran
    2.7k

Zašto bi bilo sramotno? Po meni bi se baš i trebali ugledat na njih i igrat na takav način. Oni imaju motivaciju i daju sve od sebe i protiv Aucklanda i protiv Barcelone i protiv Dinama. Uvijek isti pristup. Ako su toliko bolji od tih amatera zašto i rezultat ne bi to pokazao? Veća je sramota što mi ne možemo ni u kupu dobit niželigaše poput Banjola ili Bjelovara sa više golova razlike. Ali nadam se da se i to od ove sezone mijenja.
  • Logistika
    1.4k
    Majer u prvaka Italije ! Daj jos nekog tamo da se krene pratiti nakon dugo godina. Seria A na Dinamov pogon.
  • Logistika
    1.4k
    ma glupo natjecanje. Jedino jos nisu smislili neki turnir 5 6 najjacih muskih i 5 6 najjacih zenskih ekipa da igraju. Da dobijemo prvaka svemira
  • Infinity
    18.7k

Ja sam zapravo uzivao. Nadam se da ce biti sto vise ovakvih rezultata, te da ce se tako potvrditi besmisao ovog natjecanja. Svjetsko prvenstvo na koje moze doci svatko lijepo zvuci, ali je realnost da ce se europljani izivljavati nad ostatkom svijeta. Jedva cekam da sjeverni amerikanci dodju po svoje porcije. Steta sto netko od njih nije u grupi s Bayernom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.