• KristijanHR
    131
    mozda jos jedino Yamala, al mlad je, nema bas iskustva, ne poznaje ligu...
  • Krizy
    58k
    većina ljudi ovdje koga god dovede sad nova uprava smatraju ga bogom i vrhunskim pojačanjem.fakin

S druge strane stručnjak kao što si ti Villara nazove anonimcem.
  • Paggini
    54.1k
    HakimiJurki

Nejasna pozicija, jel lijevi bek, jel wingback? Nama treba lijevi bek, ne nesto izmedju

DonnarumaJurki

Sve pet, ali sta cemo ako na zimu dodje dobra ponuda, znas da ce otici

De BruyneJurki

Star i izrauban ozljedama, ne trebaju nam igraci koje drugi klubovi ne zele

GvardiolJurki

Tko se vratio u Dinamo a da je bio bas dobar? Automatski ne. Također kao i Hakimi, ni sam ne zna šta bi igrao

KvaratskeliaJurki

Čuo sam da je lijen
  • ElDorado
    4.3k
    nije lako nosit tvoju glavu stvarno nije lako
  • Danko
    2.1k

Pa pljuvat će s pravom ako budu loši a ti pljuješ unaprijed biseru.
  • Dzoni
    1.4k
    uopće nije ni bio u zapisniku u finalu konferencijske lige s romom:fakin

Igrao je 5 utakmica u grupnoj fazi za Romu, dobio je medalju.
    I btw, to je svejedno Španjolska reprezentacija za koju je startao, igrali su tamo i Cucurella, Mingueza, Zubimendi, Brahim Diaz...
  • E46
    1.5k
    ma ja sam siguran da je netko napisao GV i da smo to ignorirali jer smo znali da se radi o vidovicu.
  • Jurki
    17.8k
    većina ljudi ovdje koga god dovede sad nova uprava smatraju ga bogom i vrhunskim pojačanjemfakin

Bila je skepsa oko Roga, Belcara, Kange, Franjica - za niti jednog nije bilo pisano da bu rijesil sve nase probleme.

ako ne krene dobro sezonafakin
    Proslu sezonu su sjebali najvise igraci koji su bili najplaceniji i od kojih se ocekivalo da budu dovukli Dinamo do naslova prvaka - senatori, kojih hvala Bogu vise nema u klubu.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Neki ljudi bi Zubimendija i to ne bi bilo dovoljno :nerd:
  • don
    13.6k
    ja san stvarno mislia da neće bit ni jedan negativan post na ovaj transfer, al san zaboravia na postojanje tebe.

nitko ne zna kakav će koji transfer ispast, ali ovo je za Dinamo kapitalac trenutno. Možda Soldo ispadne najbolje pojačanje a ovaj najgore, a možda Španjolac pokaže zašto ima najbolji CV u klubu i zašto toliko utakmica u Seriji A i La Ligi.

plus, čovik ima 27 godina, najbolje moguće godine, višegodišnji ugovor i možeš ga i prodat ako bude bilo potrebe samo na osnovu CV-a.

bolestan, ali bolestan transfer.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Mislim da se nesto slabiji ucinak u drugoj ligi da pripisat i motivaciji. Od Rome do cvajte.. Borba za trofeje i Ligu prvaka ce mu, vjerujem, dignut motivaciju. Mislim da ne bi dolazio da se nije konzultirao s Torrenteom, a ne bi ga ni nasi uzeli valjda bez konzultacija :lol:
    Iskusan vezni red je temelj na kojem se da gradit. Misic, Ljubicic, Villar :heart:
  • fakin
    877
    ja sam samo napisao da ne vidim po čemu je ovo vrhunsko pojačanje trenutno. igra drugu ligu, vrijedi 2 mil eur, ono ok pojačanje, ali nikakvo vrhunsko. i to na poziciji na kojoj nam trenutno nije deficit kao na pozicijama lijevog beka i napadača. to nam trenutno treba biti prioritet na te 2 pozicije dovesti vrhunske igrače.
  • plavi72
    1.5k
    37 utakmica 2 gola 1 asistencija njegova zadnja sezona,ne zvuči baš dobro,ali valjda bude pojačanje,27 godina nije ni mlad za nogometaše možda najbolje godine!
  • Zagi
    10.2k
    Vrlo usporediv KTCu kada je dolazio, ne?
  • Jaki991
    299
    tak je da, jbs pozitivu, sam negativan treba bit u zivotu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.