• Paggini
    57.4k
    Evo Varela, imamo i lijevo krilo sta se znojite
  • Ritam Ulice
    1k

'Ostao je u Dinamu isključivo zbog Zvonimira Bobana! Da nije bilo Bobana, Varela ne bi bio u Dinamu. Da se i to zna. Sa Zvonom sam se dogovorio sve u deset minuta, zato što on razumije nogomet. Ako je Boban promašio s Varelom, onda niti ja nisam mogao bolje', rekao je Varelin menadžer Andy Bara za Sportske novosti.

Kako samo lijepo prica o Bobanu. Moj bara mutan si ko bara.
  • dinon7
    1.9k
    Procjena je da mu je najbolje ostati u Dinamo još barem godinu dana. Daj me ne jebite. Za godinu dana ćemo citati ista sranja o tom klincu
  • scooniepenn
    5.1k

Shvatio sam kroz ovu raspravu da ti treba malo vise od tvoje famozne rukice. Stojkovic je placen koliko je placen, jer je vec sa 19 godina pokazao da je vrhunski mladi igrac i za to nije cak niti statistiku trebalo gledati. To je ne samo 99% nogometnih strucnjaka, vec i svaki i povrsni pratitelj HNL- u Hrvatskoj tada i vise nego jasno mogao prepoznati. Kad me vec citiras onda barem koristi tocan citat i stavi godine tocno u kontekst koji sam spomenuo, a ta je da je vec i sa 19 godina pokazivao da je na razini koja je za Topica i sada next level. U svakom slucaju, konsenzualno smo doveli ovu i svaku drugu raspravu kraju. Koristit cu preskok i ne trositi vrijeme na tvoje strucne upise, a Franu zelim svakako da uspije i pokaze da je napredovao preko svih ocekivanja.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Iskreno Beljo mi je Boom/bust situacija, ako je on kapitalac na kojeg se oslanjamo, ne znam šta bi mislio…
  • rokikaciga
    2.7k
    A Bobanova faca doslovno "šta se brinete, sve je pod kontrolom"

2540580.jpeg
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Gonzalo Villar. Od kud sad on? Sviđa mi se, šestica riješena. Grom iz vedra neba.
  • Diavollo094
    21
    Ovakve stvari volim u tišini doveden
  • Noel
    13k
    Kapitalac. Bobane gazi!
  • Dzoni
    1.6k
    Piše da je 8ica, može igrat 6icu?
  • Paggini
    57.4k
    Sviđa mi se, šestica riješena.Izet Hajrović

Samo što je osmica. I čini mi se zvjerska osmica. :cool:
  • Izet Hajrović
    5.7k
    kako god, može on biti osmica pa Ljubičić pokriti šesticu ako treba, vidjet ćemo.

izgled kao famozni kapitalac. Samo se nadam da on nema veze s Mišićevim ugovorom. Kako god, netko od trojca Ljubičić, Mišić, Villar će na klupu što znači da imamo jako dobru alternativu s klupe u vezi. Odličan transfer na prvu.
  • rokikaciga
    2.7k
    šestica riješena.Izet Hajrović

Čini mi se da on ne igra kao jedina šestica.

Makar kako Boban slaže ekipu mislim da će biti 433 sa dva srednja vezna i jedan istureni vezni, a ne 433 sa šesticom i dvije osmice

Ove sezone u La liga 2

T6QWqBU.png

Prošle godine u Primeri

Yw03zgv.png
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Auuuu kakav posao , Boban Zvone šampione . Svaka cast , brutalan je frajer . Pa nek se Miško predomislja koliko hoce sad. Svaka cast
  • deda
    38.3k
    Đe ste insideri, kako nitko nije znao za Villara? :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.