• Hrc-Vg
    739
    Zašto svi govore da je Ljubičić primarno osmica? Na TM-u mu je osnovna pozicija 6, i u prošloj sezoni je odigrao 11 tekma na 6-ici, a 8 puta na 8-ici.
  • Time
    1.3k

Mi ćemo ga koristiti na osmici,tako ce proci pripreme i sve utakmice...i glupo je ocekivati npr u 2 mj. 2026 misic se ozljedi da ce ljubicic tek tako sa osmice na sesticu
  • Paggini
    53.6k

Pa to je moja pretpostavka (a koliko sam skužio i dobrog dijela foruma), da je doveden na osmicu umjesto Sucica. Moguće da se zamijene uloge, on na 6 i Misic na 8, valja i to.
  • E46
    1.4k
    tko je to rekao i gdje? Ja ne znam gdje vi ljudi crpite takve besmislice? Pa prije ce Ljubicic igrat 6icu a Misic icu nego obrnuto, Misic je jako losa 6ic defanzivno, bolji je puno na 8ici. Recimo ja se nadam iako to neće biti tako, da cemo poceti sa dvije sestice u vidu ljubicica i solde i ispred njih vidovic ali sigurno nista od toga.
  • Time
    1.3k

Tko je i gdje rekao da ce ljubicic doći uopce ako cemo tako ??
    Pisem svoje mišljenje kako ja to vidim u temi koja je za to
  • Hrc-Vg
    739
    Ja se slažem. Mišić je defanzivno slab, i puno se troši na šestici. Puno više smisla ima Ljubičić na toj poziciji.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Za ovako kako je dosad igrao Kovačević, profil Misica nije inkrementalno potreban…
  • E46
    1.4k
    "Mi ćemo ga koristiti na osmici,tako ce proci pripreme i sve utakmice" ovo si napisao kao da je u najmanju ruku Kovacevic na press konferenciji dobio pitanje gdje ce igrat Ljubicic pa je ovaj rekao službeno di ce ga koristiti... Ja to ne kuzim da većina vas je zakljucila da ce ljubicic bit "osmica".
  • Omake
    9.4k
    Kuzmić starta kao LB protiv u21 Engleske, link ispod ako tko želi pogledat . Engleskih 11 vrijedi 300 mil, a Slovenci 10
    https://www.uefa.tv/live/282866?showInterstitial=false

Edit
    Ipak Igra desnog stopera u 352, a ne lb u 4231
  • Jos-Optimus
    6k
    Zadnje 2 sezone je Mišić bio u problemu jer je Dinamo općenito u vezi bio trkački i defenzivno neodgovoran...ovi igrači koje sada imamo garantiraju da to neće biti slučaj, svi su dvosmjerni, svi znaju i svi su odgovorni...ja predviđam Miškovu rapsodiju
  • Zagi
    10.2k
    Malo sam prestar da bi navijacki forum gledao u kontekstu pobjeda, tako da tvoju opservaciju necu niti komentirati, jer je infantilna.scooniepenn
    Nisi ti nimalo iznad toga, samo si ljut što gubiš. Jako. Ajmo se ne pretvarati.
    Očito je da nemaš argumenata ali zadnju riječ se mora imati. To je infantilni dio ove dosadne rasprave.
    U kojem kontekstu bi onda gledao davanje prognoza o igraču kojeg uopće nisi gledao?
    Malo se nešto rubno sjećaš perioda pod Bišćanom izvan pozicije. To naravno, do danas nisi niti znao ali upireš i dalje.
    Pitao sam te koje su mu to karakteristike za lijevo krilo osim lijeve nogescooniepenn
    Dečko je bio prvo desno krilo juniora, zabio 20 golova u 21 tekmu, Bišćan ga promovirao i ti bi sad da ti pišem scouting report? Da nebi.
    Ma ništa. Svaki ljevonogi igrač to može.

Sve to da bi obranio tezu da će Topić kaj , biti odlično krilo? Prvo krilo?
    Ništa od toga nikada nisam niti iznio. Traži ak ti se da, sretno.
    Meni recimo, tvoje bisere uopće nije teško pronaći. Svaki post ima par.
    npr:
    Sukus svega je da ako se vec daje prilika Lisici manje vise iskljucivo kao potencijalu, a ne igracu koji je izdominirao ligom kao recimo Stojkovic kad je dolazioscooniepenn
    Nikakvom ligom nije 19godišnji Stojković dominirao. Kupili smo potencijal.

Da sažem jer me umara ova rasprava:
    Nije bitan Topić niti njegove kvalitete već tvoje kritiziranje igrača kojeg nisi gledao.
    Mladog igrača koji u godinu dana može bitno napredovati. Osim u brzini šprinta, koje se držiš ko pijan plota jer je to jedini argument koji imaš.
  • Dinamovapriča
    335
    Beljo se sluzbeno oprostio od Rapida. Sad te zove DINAMOOOOOOOOOOO! :heart: :pray:
  • Neron53
    1.7k

Zasto svi konstantno zaobilaze mogucnost vracanja Šunjica?
  • Filip Međimurje
    177
    A Gabrijel Vidović mu nabacio komentar, vjerojatno zna nešto više :cool:
  • Paggini
    53.6k
    Zasto svi konstantno zaobilaze mogucnost vracanja ŠunjicaNeron53

Jer Pafos navodno traži 4 milijuna eura, tako se pričalo. Vjerujem da je Boban odmah zvao za njega, ovi izvjesili cijenu i brzo se to zavrsilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.