• Paggini
    53.5k
    koji je problem onda sa Selahijem da ga se toliko ignoriraGoncalo Santos

Pa ako već dvije godine svaki prijelazni rok se dečko nudi okolo i nitko ga ne uzima, vjerojatno ima neki problem. Meni drag igrač, ali nemam pojma zašto ga se sad ne uzima kad je bez ugovora. Jedino logično rješenje koje se nameće je da ima nekih problema koje ljudi u klubovima znaju, a mi ne znamo.

ista priča je s DantasomGoncalo Santos

Njegov problem je što je grozan igrač
  • Shkera
    138

Da, taj Selahi je meni sasvim dobar igrač koliko sam ga gledao, a vjerujem da je i statistički dobar.
    Ako je normalan u glavi, dobar bi bio izbor, mlad je i gladan što bi se uklopilo u novi Dinamo.
  • Lynx17
    4.3k
    Evo od riječi do riječi što je rekao Erlić Knjazu, ja ne vidim ovdje riječ “samo”:
    “Ko mali navijam za Hajduk i tako, nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu.”
    Filip Međimurje

Neka zaigra na punom Poljudu u Dinamovom dresu. I svi sretni.
  • Zagi
    10.2k
    Nije Erlić kriv kaj se rodio tam u dalmatinskoj zagori. Bitno da nema mržnje prema Zgu , a za to smo ga na vrijeme od tam izvukli.

Za mene tu nema problema.
  • ElDorado
    4.3k
    da i glavonja je rekao da je sve ispod polufinala EL neuspjeh. Kruhtejebo kakve gluposti.
  • Goncalo Santos
    1
    Pa može sam braniti širok prostor, nije toliko plemenit kao Mišić, ali nama su i puno slabije momčadi pravile problema iz tranzicije, povratna trka po izgubljenoj lopti nam je loša bila, Selahi bi bio idealan pick, najbolje godine, istek ugovora na poziciji koja je općenito deficitarna u našoj ligi. Očito su problem neke druge stvari kao što gospon @Paggini kaže.
  • Jos-Optimus
    6k
    pa u jednom i drugom klubu je bio izvrstan i standardan, ne kužim argument. Gledao sam čovjeka i tko god drugi ga je gledao zna da je kvalitetan igrač. Neki misle da to možda nije razina za Dinamo, ja mislim da itekako je. Ali tko god iole razumije nogomet ne misli da je Max bolji, jer jednostavno nije.
  • Droljo
    16.9k

Eto tebi on je igrač za nas meni nije. Jebiga
  • rioda
    8.8k
    Ako je normalan u glaviShkera

Nije, to je i razlog zašto ga klubovi ne dovode
  • Zagi
    10.2k
    Ma ima tih agresivnih 6ica danas koliko hoćeš. Šimić je onog izvukao iz kluba za kojeg nismo ni znali da postoji.

Ako nam stvarno treba, Zvone će naći nekog.
  • skener
    3.3k
    Je li preoptimistično u tjednu koji je pred nama očekivati 6 slikanja s dresom?
  • Goncalo Santos
    1
    Titraoui iz alžirske lige, prema sofascoreu ima jako dobru sezonu u belgiji, ovdje nije prošao lječnički ako se ne varam, sumnjam da će trenutna struka posegnuti za tako egzotičnim igračima.
  • rakurs
    1.5k

Rekao bih da da. Očekujem Ljubičića, Vidovića, Godu i Vinlofa. Od svega ostalog smo dosta udaljeni tako da iskreno sumnjam da će do kraja tjedna biti riješeni barem dvoje od desni bek/napadač/stoper.
  • Time
    1.3k

Ako je istina da su dogovoreni šved,goda,ljubicic,mali barisic iz Lyona,vidovic onda je moguće...kapitalci napadac i stoper...i to je otprilike to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.