• GeneralNapoleon
    1.7k
    Meni apsolutno nikako nije jasno kako je za nas bolje isplatit Petku pola ovog ugovora za godinu dana, nego ga ostavit, ako nista drugo barem ovu godinu. Pa makar sjedio pola utakmica na tribini.

Papogotovo ako si mu htio jos i produzit za dvije. Znaci procijenio si da jos moze bit od koristi. Jedino eto da ne remeti mir u svlacionici. Ali i tu onda postoji uvije mogucnost raskinut ugovor. Ne znam stvarno.
  • Jurki
    17.8k
    ok, onda se obojici trebal produziti ugovor. Svakome dati 3 milijuna eura godisnje kaj bi svi bili sretni.
    A klub nek ide u pm u bankrot.
    Pa da opet i sljedece sezone gledamo raspali spori penzionerski nogomet, smijenimo trenera svako kolo.
    Kad je bal, nek bu maskembal.
    Ajmo sjebat cijeli klub zbog dva igraca od kojih je jedan na bolovanju i rjesava probleme s kamatarima, a drugi ima staklena koljena i ne znas al se bu mogel ustati iz kreveta sljedeci dan.

Obojica su dobili lijepe odstete.. evo Bruno je otisel u Tursku i za te 3 godine koje bu provel tam bu bogatiji za prek 5 milijuna eura. Dok bi u Dinamu za to isto razdoblje dobil 2,9 mil eura.. profitiral bu sa bonusima minimalno 2,5 mil eura.

Edit: dodaj u tu jednadzbu mutavog Tarzana i mozda bus skuzil kompletnu sliku.
  • CastAway1986
    3.1k
    Kao navijač i Zrinjskog mogu reći da je Topić bio odličan, makar je igrao na desnom krilu stalno..E sad može li igrati u Dinamu ja mislim da može ali kao treća špica..
  • Dadox
    400
    3.špica? Kako to misliš? Koji bi mi to sustav igrali?
  • Dinamovapriča
    321
    Mislio je sigurno kao 3. opcija u napadu.
  • Infinity
    18.6k
    ok, onda se obojici trebal produziti ugovor. Svakome dati 3 milijuna eura godisnje kaj bi svi bili sretni.Jurki

Ne. Nemojmo se sad praviti ludi.

Zelim reci da su njih dva imali ugovore, a Dinamo ih je ucijenio da ce ti ugovori biti ispostovani ako oni 'nesto' dodatno potpisu. Nisu pristali. I sad su supci? Nisu. Nismo ni mi, jer smo gledali svoj interes, ali nisu ni oni, jer su gledali svoj interes. Ako u toj prici trebamo izabrati negativca, vise smo tu mi negativci nego oni.
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Kanga je nebitan za odnose u svlačionici, nemotivirani Petko je rasulo u momčadi
  • Jurki
    17.8k
    Dinamo ih je ucijenio da ce ti ugovori biti ispostovani ako oni 'nesto' dodatno potpisuInfinity

A koji su kurac oni ispostovali ove sezone? Da se ne pravimo ludi?

Di je tu njihova odgovornost? Ako ja zajebem na poslu, ja sam kriv, slijedi mi disciplinski postupak, kazna, a mozda i otkaz.
    Ako oni zajebu sezonu i izbiju klubu 40 milijuna eura nikome nikaj.
    Nije to ucjena, vec novonastala okolnost u kojoj Boban kao zaposlenik Dinama... pazi ti vraga zastupa Dinamo i gleda kaj je u interesu kluba kratkorocno, srednjerocno i dugorocno.
    Decki nisu pristali na te uvjete i otisli.
    Kaj je Boban trebal dozvoliti da dva igraca jebu cijeli klub i rade kaj hoce?
    Ja nisam nigde napisal da su šupci.. molim te da najdes taj dio di sam to ja napisal.
    Vec ti iznosim cinjenice tj kronologiju kak se kaj događalo.
  • sport
    4.8k
    Petko nije trebao ništa dodatno potpisati,samo je trebao obećati da će promijeniti odnos prema poslu za koji je dobro placen,o nekom novom ugovoru bi se tek razgovaralo
  • Jurki
    17.8k
    ma pusti. Ima ljudi koji smatraju tj uvjereni su da se klub ponesel kurvinski.
    Ja sam uvijek kritiziral ako sam mislil da nekaj nije dobro.. ali u ovom slucaju je Zvone tocan na milimetar.

Zvone, samo meti i jos jace stisni gas.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    zavisi za koji sport, NFL svaki je field goal :grin: Miško bi bio najbolji kicker tamo
  • Izet Hajrović
    5.5k
    je li negdje službeno objavljen točan razlog tih rastanaka? Je li netko relevantan izašao s informacijama o tome ili se u tom slučaju vjeruje novinarima? Imamo li njihovu stranu priče ili se bezuvjetno vjeruje novinarima? Zanimljivo, a kada se objavljuje nešto što nije u našem interesu, onda su novinari lešinari i naputak je da im se ne treba vjerovati. Okreću se kaputi kako kome odgovara narativ.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Boban radi ludo dobar posao. Kao da je godinama u klubu i tocno zna sta se treba uciniti za hard reset. Svi smo kukalo ovdje da je glavni uzrok slabih igara slaba forma i fizicko stanje nosilaca odnosno senatora. ademi ,petkovic,rog,rile nisu skupa odigrali 50 posto utakmica prosle sezone. Svi su sj li sa Bobanom , svi su se dogovorili sta je najbolj za njih i sta j najbolje za klub. Boban svoj zahtjeve Oni svoje , kraj price . Hvala na svemu ali Dinamo j najvecih i iznad svakog pojedinca.
  • K3p
    300
    Liku je radna etika nikakva da ne kažem da je neprofesionalan i svojim ponašanjem ugrožava stvaranje radne momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.