• Jurki
    17.8k
    Smrdi mi tu neštohardek

Smrdi na Tarzana.. isprovociraj raskid ugovora jer imas ponudu iz Turske (600 keka za sporazumi raskid) + naknada za potpis + Tarzanu veca provizija. I na kraju garantiranih 1,5 mil eura godisnje + bonusi.

U nogometu, nist kaj vec nismo vidli.

Edit: cin beskrajne ljubavi i odanosti prema klubu.
  • Tvrdica McTvrdi
    474
    I evo opet postavljam pitanje, zar nismo s ovim kebabima mogli dogovorit transfer od barem 100k eura samo da ne plaćamo raskid? Ako mu već daju tolike novce imali su još toliko i za nas.
  • The Undertaker
    8.2k
    Plus naša otpremnina
  • Paggini
    53.1k
    dogovorit transfer od barem 100k eura samo da ne plaćamo raskid? Ako mu već daju tolike novce imali su još toliko i za nas.Tvrdica McTvrdi

Odgovorio ti covjek sve

naknada za potpis + Tarzanu veca provizijaJurki
  • Jurki
    17.8k
    Isel sam malo racunati.. Bruno da je ostal u Dinamu do sezone 27/28 bi dobil manje 2 do 2,5 milijuna eura nego u Turskoj.. s tim da bi i Tarzan ostal suh... jeben posel.

Edit: ak nist drugo, sad bu bar imal para da plati "bratove kamatare".
  • criticus
    4k
    Očito čovika ne briga više za nogomet. Uzet će u ove 3 godine para što više može i umirovit se. Ako mu se bude ponovo igralo, vratit će se u HNL i malo tu šetuckat za neki klub još i to je to.

Prekrižio je ozbiljno igranje i reprezentaciju. Jedino logično s njegove strane je da odlazi iz Dinama i pokupi sve šta mu se nudi.

Svako normalan to može iščitati tako da trolovi mogu biti jedino glupi i zlonamjerni.

Bruno mi je jedan od najdražih igrača koji su ikad igrali u Dinamu, ali ovo je svima poruka:
    Navijajte za Dinamo i okanite se kulta navijača. Ovo im je posa i svaki će kad dođe trenutak učiniti što misli da je najbolje za njega a ne za klub. U tome nema ništa maliciozno, to im je posao. Ali ne radite od njih idole. Mi nemamo idole, samo ideal - Dinamo svetinja.
  • Tvrdica McTvrdi
    474
    Dobro to je logično s njihove strane, zašto smo mi pristali na to? Onda više nijednog igrača ne moramo prodat nego će svi samo dolazit po raskid ugovora.
  • Fan
    1.1k
    Smrdi na Tarzana.. isprovociraj raskid ugovora jer imas ponudu iz Turske (600 keka za sporazumi raskid) + naknada za potpis + Tarzanu veca provizija. I na kraju garantiranih 1,5 mil eura godisnje + bonusi.

U nogometu, nist kaj vec nismo vidli.
    Jurki

Ok, ima smisla, al mogao ga je Boban prejebat: imat na umu da Petko neće s nama bit dogodine i ne raskinut mu ugovor nego čekat početak sezone i Tarzan bi bio prisiljen reagirat i pristat na raskid bez penala za nas da bi mogao potpisat za drugog.
  • rokikaciga
    2k
    I Zvone bi riskirao razjebavanje svlacionice itd itd? Zbog cega? Zbog inata?

Vise mozemo dobiti da se oprostimo od Petka i drugih, maknemo utjecaj senatora i pusackih soba i krenemo iznova.
  • Jurki
    17.8k
    al mogao ga je Boban prejebat: imat na umu da Petko neće s nama bit dogodine i ne raskinut mu ugovor nego čekat početak sezoneFan

I svaki dan bi svi citali kak odlazi jer se javljaju Galatasaray, Besiktas, Kebabspor i Kuracspor iz Turske.
    Zar je to vrijedno da Kova slaze igru prema najplacenijem igracu, a ne zna al bu on ostal ili ne.
    Nemres dopeljati novog napadaca jer bi Petkovic bil prva spica...
    Fala kurcu da je ta sapunica gotova.
    Sad nek Turci konacno upoznaju termin "bolikurcine".
  • Mlađi referent
    13.1k
    Ako je istina ovo, onda je jasnije i zašto bi odbio ugovor, a najavio je to i Tarzan prije koji mjesec.

Jednostavno, ovo je oproštaj od ozbiljne nogometne karijere. U jednu ruku, nije ni čudo, jer inače je bio tromiji, ali ove zadnje tekme mi je djelovao kao da jedino može igrat nogomet “iz mjesta”. Potpuno nemoćan da nadtrči protivnika, napravi par kretnji, otvori se. Možda sam u krivu.
  • Facke
    6.1k
    Bas me zanima el bude taj klub njemu mogel platiti te novce ili budu zavrsili na sudu. Imaju lep stadion.
    Bume vidli kak se bude Bruno tam snasel.
  • Zagi
    10.1k
    Potpuno nemoćan da nadtrči protivnika, napravi par kretnji, otvori se. Možda sam u krivu.Mlađi referent

I onda usporedi s prve dvije sezone kada je bio gladan i motiviran. Jeo je protivnike.
    Ali tog Petka odavno više nema niti će se ikada vratiti.
  • Fan
    1.1k
    Zar je to vrijedno da Kova slaze igru prema najplacenijem igracu, a ne zna al bu on ostal ili ne.
    Nemres dopeljati novog napadaca jer bi Petkovic bil prva spica...
    Jurki

Ne kužim o čemu pričaš.
    Doslovno sam napisao: imat na umu da Petko neće bit s nama dogodine. Znači, ako ga ne uspijemo prodat, raskinut na kraju roka. Sumnjam da bi bili drukčiji uvjeti od ovog.
    A možemo dobit 600k, tj pola njegove plaće
    I Zvone bi riskirao razjebavanje svlacionice itd itd? Zbog cega? Zbog inata?rokikaciga

Po čemu bi zbog toga razjebao svlačionicu? Jer ga ne želi pustit ne besplatno, nego da još moraš platit igrača za njegov odlazak?

Ljudi, ovakve stvari su opasni presedani jer to mogu onda svi iskorištavat. Bilo koji igrač u svakom trenutku može postat nezadovoljan (evo primjer i Sučića kad se pričalo da je jedan od razloga prodaje da lik ne bude nezadovoljan).
    Puštanje igrača nije dobra odluka, pogotovo kad postoje interesi drugih klubova.
    Vjerujem da će 95% igrača pristat i na manju plaću, samo da igraju.
    Evo, turski klub Petku nudi i veću plaću od naše, mislim da bi on prije dao nogu menadžeru nego da mu propadne veća para.
  • Jurki
    17.8k
    Znači, ako ga ne uspijemo prodat, raskinut na kraju rokaFan

A trener bi trebal pripremati ekipu kak tocno? Sa Petkovicem ili bez njega? Sad ja tebe ne kuzim?

Petkovic nije prihvatil ponudu kluba i razlaz je neminovan. Ja ne znam kaj tu nije jasno?
    A i danasnji potpis za Kocakuracspor baca novo svjetlo na cijelu pricu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.